Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagembernek milyen csajozási tanácsot adnál, ami nem közhely?
Hogy figyeljen és használja az agyát! Akármilyen külsejű, stílusú stb emberrel futottam össze, azzal akartam tartani a kapcsolatot és annak élveztem a társaságát (ebből adódóan csak azzal is jöttem össze), aki őszintén érdeklődött, értő hallgatással figyelt, aktív fél volt a beszélgetésünkben, azt kérdezte, ami tényleg érdekelte, reflektált rá, arról beszélt, ami érdekelte és úgy, hogy engem is érdekeljen, tudta, hogy mennyi az elég beszédmennyiség és megtisztelt azzal, hogy egyedi emberként kezelt. Ezt nem lehet megjátszani. Próbálták már, de látszik, mikor valaki vagy kevés hozzád, vagy türelmetlen, vagy felületes, témáról témára ugrál, mindenbe belekérdez, de amúgy egy tartalmatlan szar, amit produkál. A valódi, önzetlen érdeklődés az, amit minden férfinek és minden nőnek javasolnék, aki párt keres. Azt, hogy dobja a fenébe a sablont és ha ott egy lány, fogalmazza meg magának, hogy miért akarja megismerni és ha ezek a miértek túlmennek a jól néz ki és a nőt akarok szintjén, akkor éri meg.
Alapvetően az lenne a jó, ha az ember nem párt keresne, hanem hozzá illő, érdekes embereket (akiket mellékesen vonzónak ia tart persze). Sokkal másképp működik a randi és az ismerkedés is, ha nem abból áll, hogy össze akarsz vele jönni/meg akarod dugni/meg akarod ismerni, hanem rólatok. Ha pedig az nem érdekel, amiket mond, meg úgy "meh", akkor meg nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!