Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan vagytok itt GyK-n nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan vagytok itt GyK-n nők akiknek az itteni elméletek szerint bármikor lehetne kapcsolata, de a valóságban ez valahogy nagyon nem így van?

Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 12:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10: Megfordíthatjuk, de úgy nem igaz a dolog. Pont ez a lényeg. Egy csomó nő észre sem veszi, hogy mennyivel könnyebb helyzetben van. Amikor azt mondják, hogy nem kellenek "senkinek", akkor is vannak jelentkezők. Pár férfi ismerősöm, amikor azt mondja, hogy nem kell senkinek, tényleg nem kell senkinek. Évek óta próbálkoznak olyan lányoknál, akik teljes mértékben igénytelenek és még úgy is sorban kapják a kosarat.
2018. máj. 11. 15:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg is lehetne fordítani amit előttem írt valaki. Egy férfi is lehetne bármikor kapcsolatban ha csak azt nézné, hogy a másik nőnemű. Minden egyéb ténytől elvonatkoztatna. Igen erős túlzás amit itt a gyakorin állítanak sokat, hogy a nőknek milyen könnyű, minden ujjukra akad. Hát szerintem meg nem. (nő vagyok)

nem,egy nőnek se csak azt kell nézni hogy férfinemű legyen,de a nőknek 2 opció van,ha nem kapják meg brad pitt-et máris jaj nekem szerinted mindegy ki csak férfi

legyen

ellenben egy férfi ha nem magabiztos,még egy 500 kilós nőnek se fog kelleni

2018. máj. 11. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
A nők többsége akkor is kap figyelmet és érdeklődést, ha semmit nem tesz érte. A férfiaknál ez nincs így.
2018. máj. 11. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha a nők és férfiak között húzunk párhuzamot ugyan annyi teendővel akkor a nőknek sokkal gyorsabban lenne kapcsolatuk akár kisebb igénnyel is ha mind a 2 fél ugyan olyan "szintről" indul.

Egy nőt így is, úgyis betalálnak facebookon átlag pasikra (sőt általában még jobb pasikra) nem írnak rá csajok csak úgy.

Persze hogy kapcsolat legyen a kapcsolat nem árt kiszűrni hogy ki mit akar, de a 2-ből lehet válogatni a 0-ból nem igazán.

2018. máj. 11. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból: Miről beszélünk, ha a kérdésben szereplő helyzetet félremagyarázó hozzászólás fel van pontozva, az elméletet pontosan értelmező válaszok meg le?

Az itteni női felhasználók egy részének tényleg nem esik le, hogy a szövegértelmezésükkel komoly problémák vannak?

2018. máj. 11. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, persze bármikor lehet kapcsolatod ha nő vagy. Az itt gyakorizó hölgyek nagyon el vannak szállva.
2018. máj. 12. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!