Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vagytok itt GyK-n nők akiknek az itteni elméletek szerint bármikor lehetne kapcsolata, de a valóságban ez valahogy nagyon nem így van?
Szerintem meg is lehetne fordítani amit előttem írt valaki. Egy férfi is lehetne bármikor kapcsolatban ha csak azt nézné, hogy a másik nőnemű. Minden egyéb ténytől elvonatkoztatna. Igen erős túlzás amit itt a gyakorin állítanak sokat, hogy a nőknek milyen könnyű, minden ujjukra akad. Hát szerintem meg nem. (nő vagyok)
nem,egy nőnek se csak azt kell nézni hogy férfinemű legyen,de a nőknek 2 opció van,ha nem kapják meg brad pitt-et máris jaj nekem szerinted mindegy ki csak férfi
legyen
ellenben egy férfi ha nem magabiztos,még egy 500 kilós nőnek se fog kelleni
Ha a nők és férfiak között húzunk párhuzamot ugyan annyi teendővel akkor a nőknek sokkal gyorsabban lenne kapcsolatuk akár kisebb igénnyel is ha mind a 2 fél ugyan olyan "szintről" indul.
Egy nőt így is, úgyis betalálnak facebookon átlag pasikra (sőt általában még jobb pasikra) nem írnak rá csajok csak úgy.
Persze hogy kapcsolat legyen a kapcsolat nem árt kiszűrni hogy ki mit akar, de a 2-ből lehet válogatni a 0-ból nem igazán.
Kíváncsiságból: Miről beszélünk, ha a kérdésben szereplő helyzetet félremagyarázó hozzászólás fel van pontozva, az elméletet pontosan értelmező válaszok meg le?
Az itteni női felhasználók egy részének tényleg nem esik le, hogy a szövegértelmezésükkel komoly problémák vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!