Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem a dolgot?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy hete rámírt egy fiú a neten. Egész nap beszélgetünk azóta, kisebb-nagyobb megszakításokkal, mindig keresett és tökre örült nekem, én úgy vettem ki. Tegnap előtt rákérdeztem, hogy mikor lesz szabadnapos. Azt válaszolta, hogy holnap. Utána megkérdeztem, hogy van-e Skypeja. Láttam, hogy szinte azonnal olvasta az üzenetet, de nem válaszolt. Majd aznap este 8-tól egész tegnap nem volt elérhető. Ma pedig délben látom, hogy törölte a profilját. Egy teljesen átlagos, székesfehérvári felszolgáló fiúról van szó. MI szokott ilyenkor az ügy mögött nagy általánosságban meghúzódni? A válaszokat köszönöm.

2018. máj. 9. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

1. Nem akar komolyabbat.

2. Összejött valaki mással.

2018. máj. 9. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Gondolom nem jössz be neki, és gyorsan lezárta a dolgot. Inkább hogy miért így az érdekes.

Én is jártam már így (pont ezen az oldalon), hogy a csaj egyszer csak letörölte a fiókját, majd e-mailba írt, hogy nem akarja folytatni az írogatást... amivel nincs is semmi baj, de nem értettem, hogy miért törölte le magát, ahelyett hogy mondjuk simán csak letiltott volna XD

2018. máj. 9. 17:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Állította, hogy nem levelezik mással, de ki tudja. Ha nem tetszettek neki, miért írt volna egy hétig? Én sem szoktam, mert nincs értelme. Első nap megmondom, hogy cső és kész.
2018. máj. 9. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt elmondta hol dolgozik ? Lehet az is csak kamu volt.
2018. máj. 9. 18:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy egy 4* Superior hotelben felszolgáló Székesfehérváron.
2018. máj. 9. 18:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt még le se tudod ellenőrizni nagyon akkor :) Hát csak szórakozott ez a szerencsétlen.
2018. máj. 9. 18:15
 7/12 A kérdező kommentje:
De mi értelme ennek? Szórakozni... Tiszta óvoda akkor
2018. máj. 9. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Nehéz megfejteni az ilyenek gondolkodását. Én férfiként sem látom benne a logikát. Ha erre nem volt képes hogy megmondja a szándékait, ne foglalkozz vele. Valami tulok lehetett...
2018. máj. 9. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy attól tart, hogy nem fog neked tetszeni?
2018. máj. 9. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:
De minek törölni a profilt??
2018. máj. 9. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!