Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? Hogy értette ezt a dolgot, hogy szeretlek? Mert csak barátok vagyunk. Bővebben lent.
Szval van egy barátom, akivel már jó ideje jóban vagyunk, egy időben tetszett is, aztán végül hagytam a fenébe, mert nem alakult semmi,tudta, hogy bejön nekem, de semmit nem tett. Meg amikor megismertük egymást, úgy tűnt, hogy bejövök neki, de igazából nem tudom... :/ Ilyen dolgokról nem szeret/szokott beszélni.
Na aztán egy idő után hagytam és közben összejöttem egy másik sráccal,( egy szakkörre járunk mind a 3man)és szerinte több van köztünk a haverommal, meg ez ősszel, amikor nem jártam még a pasimmal, akor nem csináltuk ezt a haverommal. És csak január óta csináljuk ezt a hülyülést.
Na már most, tegnap kinn voltunk a szigeten a szakkörön, és hülyültünk satöbbi, és volt egy poénja a haveromnak, amire viccesen felhúztam magamat és kicsit bunyóztunk, aztán egy olyat mondott közben, hogy: "Nyugi,csak vicceltem! Tudod, hogy szeretlek"
Ezt a szeretlek dolgot m,ost hogy értette?! Nem mertem megkérdezni, mert a pasim szerintem ha meghallotta volna akkor nagy bunyó lett volna ebből az egészből, de mindenesetre meglepődtem.
Én 17 vagyok, ő 18, lassan 2 éve ismerjük egymást
igen azt tudom, de egy fiú és lány barátságban kimondásra kerül?
meg a srác nem az a típus, aki az érzéseiről nyíltan beszélne... szóval foggalmam sincs, most ezt milyen értelemben mondta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!