Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjunk barátok? Maradhatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjunk barátok? Maradhatunk egyáltalán?

Figyelt kérdés

Ha te szakítasz, és ezt mondod: tényleg szeretnél a barátja maradni, vagy csak úgy érzed, hogy így kevésbé bántó?

Ha ő szakít, és ezt mondja: nem jobb inkább barátként tekinteni rá, mint hogy teljes mértékben elveszítsd?

Kivitelezhető egyáltalán, hogy úgy találkozzanak szakítás után, hogy ne érezzék magukat kínosan, és tudjanak jót beszélgetni?

2011. nov. 16. 23:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

nagyon kicsi rá az esély. legfeljebb, ha együtt döntöttek úgy, hogy szétmennek.

ha csak az egyikük, akkor nem lesz barátság, maximum kényszeredett jópofizás.

2011. nov. 16. 23:58
 2/19 anonim ***** válasza:
57%

szerintem nem.

a szakításnak oka van.

a szakítás lényege,nem szeretlek/vagy szeretlek,de megbocsáthatatlan a bűnöd,nem kívánom a társaságod.

olyan kapcsolatban elképzelhető a barátság,ahol nem volt szerelem.

ilyen nekem is volt.

együtt voltam a csajjal,elvoltunk egy darabig,aztán mentem tovább.

vele el tudok nevetgélni,míg ha a régi szerelmemmel találkoznék,szerintem még 7-8 év után is vicsorognék.

2011. nov. 17. 01:21
 3/19 anonim ***** válasza:

Elmesélném hogy jártam: Miután szakítottunk az exemmel (4 év után), egyikőnknek se volt sokáig másik kapcsolata, így sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk, néha más is történt, de újrakezdeni nem akartuk. Aztán neki lett barátnője, haverok maradtunk. Ritkábban, de jókat beszélgettünk. Fél éve, mikor rám talált az új szerelem, elkezdett féltékenykedni, burkoltan rivalizálni, hogy melyikünk boldogabb, utalgatni arra, hogy vele tuti jobban éreztem magam, stb. Mára már automatikusan törlöm az üzeneteit.

Barátság? pff

2011. nov. 17. 01:27
 4/19 anonim ***** válasza:

Csak abban az esetben ha közös megegyezéssel szakítotok, ahogyan már korábban valaki leírta.

Ha csak az egyik fél akar szakítani, akkor ez kivitelezhetetlen, mert a másikban még ott lobog a szerelem (ha csak nem volt valami orbitális pofáraesés a végjáték) és ez ellehetetleníti a barátságot.

21F

2011. nov. 17. 02:10
 5/19 anonim ***** válasza:
MI is szakitottunk 2 ev utan, de a baratom(volt baratol) minden aron azt akarja, hogy baratok maradjunk es azota is minden nap orakat beszlegetunk, de csak egyamssal mint regebb es ugyan olyan feltekenyek vagyunk egymasra, ennyi erofeszitessel lehetnenk igazi barat meg baratno mert meg erzunk egymas irat eleg sokat ha jol latom, nem azert szakitottunk mert orbitalis problemaink voltak csak eppen egy kis kor diferencia javamra es ido eltolodas jatszott nagy szerepet a szakitasunkba amugy minden ok volt meg as lett volna veszes hisz csak 5 evrol van szo javalra, en vagyok a lany.
2011. nov. 17. 09:44
 6/19 anonim ***** válasza:

Utolsó te nem magyaro-on születtél, igaz? :)

Mi is megbeszéltük hogy barátok maradunk, de mivel egyoldalú volt a szakítás (én még mindig szeretem), tényleg nem működik :(

2011. nov. 20. 18:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Persze miért ne.Most én is ebben a helyzetben vagyok mint te. Csak nem tudom meddig fog működni.
2011. nov. 20. 18:31
 8/19 anonim ***** válasza:
mi is mikor szakitottunk az exemmel , megbeszéltük , hogy barátok maradunk , ez a barátság kb. 1 hétig tartott , utána valamiért megutált ok nélkül, es ennyi lett a barátságunknak :D
2011. nov. 20. 19:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Csak ideig oraig mukodik, nem tartos kapcsolat lesz, arra ne is szamits, foleg ha esetleg meg erzel valamit iranta....benne vagyok en is, nagyon megvisel mar 3 honapja kinoz, neha kitorok emiatt vele szembe es felhanyom neki, hogy nem tudok neki haverinaja lenni mert szeretem meg, es keruljon inkabb
2011. nov. 21. 10:13
 10/19 anonim válasza:
Nekem az exem a legjobb barátom!És barátként abszolut jól működünk!
2011. nov. 30. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!