Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjunk barátok? Maradhatunk egyáltalán?
Ha te szakítasz, és ezt mondod: tényleg szeretnél a barátja maradni, vagy csak úgy érzed, hogy így kevésbé bántó?
Ha ő szakít, és ezt mondja: nem jobb inkább barátként tekinteni rá, mint hogy teljes mértékben elveszítsd?
Kivitelezhető egyáltalán, hogy úgy találkozzanak szakítás után, hogy ne érezzék magukat kínosan, és tudjanak jót beszélgetni?
nagyon kicsi rá az esély. legfeljebb, ha együtt döntöttek úgy, hogy szétmennek.
ha csak az egyikük, akkor nem lesz barátság, maximum kényszeredett jópofizás.
szerintem nem.
a szakításnak oka van.
a szakítás lényege,nem szeretlek/vagy szeretlek,de megbocsáthatatlan a bűnöd,nem kívánom a társaságod.
olyan kapcsolatban elképzelhető a barátság,ahol nem volt szerelem.
ilyen nekem is volt.
együtt voltam a csajjal,elvoltunk egy darabig,aztán mentem tovább.
vele el tudok nevetgélni,míg ha a régi szerelmemmel találkoznék,szerintem még 7-8 év után is vicsorognék.
Elmesélném hogy jártam: Miután szakítottunk az exemmel (4 év után), egyikőnknek se volt sokáig másik kapcsolata, így sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk, néha más is történt, de újrakezdeni nem akartuk. Aztán neki lett barátnője, haverok maradtunk. Ritkábban, de jókat beszélgettünk. Fél éve, mikor rám talált az új szerelem, elkezdett féltékenykedni, burkoltan rivalizálni, hogy melyikünk boldogabb, utalgatni arra, hogy vele tuti jobban éreztem magam, stb. Mára már automatikusan törlöm az üzeneteit.
Barátság? pff
Csak abban az esetben ha közös megegyezéssel szakítotok, ahogyan már korábban valaki leírta.
Ha csak az egyik fél akar szakítani, akkor ez kivitelezhetetlen, mert a másikban még ott lobog a szerelem (ha csak nem volt valami orbitális pofáraesés a végjáték) és ez ellehetetleníti a barátságot.
21F
Utolsó te nem magyaro-on születtél, igaz? :)
Mi is megbeszéltük hogy barátok maradunk, de mivel egyoldalú volt a szakítás (én még mindig szeretem), tényleg nem működik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!