Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon nem maradhatunk. Hova mehetnénk ilyen esetben?
Hétvégén jönne hozzám a barátnőm. Sajnos még a szüleimmel lakom, akiket egyszerűen nem tudok meggyőzni, hogy itt maradhasson. Gyűlölik őt - az most mindegy, miért, sajnos ez a helyzet. Csütörtök délutántól hétfő kora reggelig kéne valahol szállás, de már nincs semmi ötletem. Szóba jött egy barátom, aki azt mondta maradhatnánk is nála, de végül is vissza vonta, mert a szülei otthon lesznek (ez a dolog talán még nem teljesen veszett). A barátnőmhöz nem mehetünk, mert náluk is szűkösen vannak.
Gondoltam már arra is, hogy hotelbe mehetnénk, de annyi pénzünk sajnos nincsen. Egy olcsó apartman még talán szóba jöhet, habár ezekről sem sokat tudok, hogy mennyibe kerülnek.
Hova mehetnénk? Tud valaki valami megoldást erre? Nagyon fontos volna.
Már csak azért sem hallgathatok rájuk, mert csak ész nélküli utálat vezérli őket, és hogy tönkretegyék a kapcsolatunk. Még az elején hittem nekik, de egy idő után már nevetségessé váltak az "indokaik".
Továbbra sincs hova mennünk, várnék valami épkézláb választ. Kifogytam az ötletekből...
Merre fele laktok? Nézz utána a neten az apartmanoknak/panzióknak, hátha találsz jó áron. Nem tudtok bemenni a szüleid házába miután elaludtak, reggel meg korán felkelni, és mintha ott se lettetek volna :D
Vagy ha semmi más nem jön össze esetleg kérj kölcsön egy ismerőstől egy kocsit (ha van jogsija valamelyikőtöknek).
Szeged. Kocsit bérelni sajnos túl drága nekünk (legalábbis nekem biztos, főleg ennyi napra, nem tudnám kifizetni...). Talán kölcsön tudnánk kérni egy kocsit, vagy ilyesmi. Ezzel jó ötletet adtál, kedves utolsó. Köszönöm. :)
Neten még utána nézek a szállásoknak, de kétlem, hogy találok olyan olcsón...
Nem, nem cigány, és nem is beteg... lényegtelen.
Még mindig ötleteket várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!