Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjunk barátok? Maradhatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjunk barátok? Maradhatunk egyáltalán?

Figyelt kérdés

Ha te szakítasz, és ezt mondod: tényleg szeretnél a barátja maradni, vagy csak úgy érzed, hogy így kevésbé bántó?

Ha ő szakít, és ezt mondja: nem jobb inkább barátként tekinteni rá, mint hogy teljes mértékben elveszítsd?

Kivitelezhető egyáltalán, hogy úgy találkozzanak szakítás után, hogy ne érezzék magukat kínosan, és tudjanak jót beszélgetni?

2011. nov. 16. 23:36
1 2
 11/19 anonim válasza:

Nő és férfi soha nem lehet barátja a másiknak. Annak a bizonyosnak. Mindenki másnak igen, de annak az egynek soha. Sem találkozásuk előtt, sem elválásuk után. Mert őket egy egészen más érzelem köti össze. Amiben esetlen minden baráti közeledés. Ami sokkal, sokkal mélyebb minden más emberi érzésnél, így a barátságnál is. Mélyebb, egyedibb, megismételhetetlen. Ez nagyon hamar kiderül. Két szempár összevillanásából, egy mosolyból, egy rövid beszélgetésből. Hamar eldől. És kettejük között már soha nem lehet baráti érzés.

Csitáry-Hock Tamás

2011. dec. 28. 20:41
 12/19 A kérdező kommentje:
#11: nagyon-nagyon köszönöm. :)
2011. dec. 28. 21:22
 13/19 anonim válasza:
Velem pont ez történt. Egy év után, hirtelen a semmiből. A legrosszabb, hogy nem tudok haragudni rá, viszont megérteni sem tudom, miért 'dobott el'. Tudom, hogy nem vagyok a legjobb nő a világon, de elhittem mellette, hogy számomra ő az igazi. Rá kellett jönnöm, hogy nem. Találkozunk elég gyakran (közös munkahely), beszélünk is, de nem hinném,hogy valaha is barátok leszünk. Túlságosan is fontos volt nekem :(. Nem érzem kínosnak a találkozást, sokkal inkább fáj a tudat, hogy másképp is lehetett volna. A teljes 'megvonás' csak akkor jó, ha valami hihetetlen nagy disznóságot csinált valamelyikőtök. Jóban lenni lehet, de barátság kizárt. Inkább találkozás, mint teljes elveszítés. Hiszen, eddig az életed része volt, talán az egész életed. Viszont ott vannak a barátok is, tudom, ez most nem elég, de hidd el, ők azok, akik segítenek túllépni. Még akkor is ha nem így látod most, ezt egyedül kell feldolgoznod, és jó, ha van valaki aki melletted áll. Még valami: ha nagyon nem megy a barátság a volt nagy szerelemmel, inkább ne erőltesd. (bocsi, ha nem rólad van szó, de így jobban el tudtam magyarázni a gondolataimat)
2011. dec. 31. 17:05
 14/19 A kérdező kommentje:
#13: Köszönöm a válaszod, próbáltam úgy megfogalmazni a kérdést, hogy általános legyen, de igazából "természetesen" rólam van szó, ezért foglalkoztat most ez a kérdés.
2012. jan. 1. 18:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Mivel a szakítást az egyikőtők mondja ki, ezért a másik még egy jó darabig meg lesz bántva. Ahogy telik az idő lehettek majd később újra barátok, de nem egyből!
2012. jan. 1. 19:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha a szakítás nem közös megegyezéssel történt, és az egyik változatlanul szereti még a másikat, soha többet nem lesztek " barátok ".

Én azt mondom, ilyenkor inkább ne lássam többet soha. Ha vonzódtál hozzá, a fizikai vonzalom továbbra is megmarad, és ha változatlanul párodként szeretted, a fene se akar tudni róla, hogy mással fog össezjönni.

2012. jan. 10. 13:17
 17/19 anonim ***** válasza:
rajtatok múlik, mi 4 év járás után nem is láttuk egymást kb féléve, amióta szakítottunk 20L
2012. jan. 10. 13:24
 18/19 PT-Daniel ***** válasza:

Ennél jobban nem lehet mondani:

http://www.youtube.com/watch?v=nTRXRpKVe4M

2012. jan. 10. 13:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi egy éve mentünk szét barátnőmmel, eleinte nem akartam elveszíteni és úgy gondoltam később ha lenyugszom talán barátok lehetünk, de hiába már kivertem a fejemből azért még mindig bosszant hogy ő egyből talált valakit (igazából már közben is). Jobb a teljes tudatlanság, ha kikerül a látóteredből.

27 ff

2012. jan. 10. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!