Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookom megláttam egy lányt és nagyon megtetszett, szóval hogy irjak rá mert jó lenne megismerni?

Figyelt kérdés

Még nem lattam sehol se, meg nem is ismerem csak van par közös ismerősünk.

Ja és leginkább lányok valászàt szeretném kérni!

2018. máj. 9. 17:38
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk lehet hogy a ne haragudj az nem túl jó, az meg hogy egy képe miatt írnék neki azzal az a gond hogy szinte mindegyik képe otthon van vagy ballagáson meg pár családi kép és csak egy képéhez talán tudnék írni az meg a Volt feszten van ahol még nem voltam de egyszer elmennék csak arra meg hogy kérdezzek rá?
2018. máj. 14. 18:51
 32/36 anonim ***** válasza:

Oké, ez a kép dolog csak egy opció volt. Megnézheted az idővonalát is, hogy ott miket kedvel vagy miket írogat, abból is lehet kalkulálni.

Lehet ilyen hirtelen eldöntős dologgal is kezdeni, csak kakor az van, hogy ha pont bejössz neki és pont nincs senki a láthatáron, akkor van esély, ha nem tetszel neki, akkor meg ennyi volt. Akkor meg se randi, se lehetőség.

Talán olyat lehet írni neki, ha nincs semmi közös pont, hogy:

"Szia! XY vagyok. Nagyon megtetszett a mosolyod", "Szívesen megismernélek", " Megengeded, hogy bejelöljelek?".

Valami ilyesmi, bár nagyon nehéz, mert nem tudok rólatok semmit, ezt kellene valahogy a te megfogalmazásodban.

2018. máj. 14. 19:19
 33/36 A kérdező kommentje:
Hmm nem is rossz amit írtál, de a mosolya az tényleg szép, meg azzal fogott meg a legjobban mert minden képén mosolyog.
2018. máj. 14. 19:28
 34/36 A kérdező kommentje:
De a bumatkozás szinte majdnem felesleges mert kiirja a messenger a nevem, vagy bemutatkozzak mindenképp?
2018. máj. 14. 19:42
 35/36 anonim ***** válasza:
Ja, igen, nem muszáj akkor a bemutatkozás.
2018. máj. 14. 20:06
 36/36 anonim ***** válasza:

Oszinten szolva,en nem ertem hogy egyesek miert csinalnak ekkora nagy ugyet abbol,ha valaki rajuk ir ismeretlenul fbon...mindenki nem abbol a megfontolasbol ir ra valakire,hogy megdugja vagy megkeselje..te jo eg.

En akarhany olyan embert ismerek,akik fbon ismerkedtek meg,es mara mar hazasok..en nem azt mondom hogy a legjobb opcio ami letezik,de nem ertem hogy egyes emberek miert tartjak ekkora nagy tolakodasnak,vagy nyomulasnak egy sima fb jelolest,vagy uzenetet..:))

Nekem volt olyan,hogy parszor latott eloben,es nem mert oda jonni,vagy nem volt ra alkalom,de ram irt,hogy kimennek-e vele egy kavera...en kimentem,ha istenem...nem haltam bele. (persze szimpatikus volt a srac,ismertem en is latasbol)

Szerintem hivd meg valamire,es ennyi...fbon tenyleg nem lehet jol ismerkedni,de kezdo loketnek megfelel..

2018. máj. 31. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!