Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookom megláttam egy lányt és nagyon megtetszett, szóval hogy irjak rá mert jó lenne megismerni?

Figyelt kérdés

Még nem lattam sehol se, meg nem is ismerem csak van par közös ismerősünk.

Ja és leginkább lányok valászàt szeretném kérni!

2018. máj. 9. 17:38
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

9. Válaszoló igen a tény hogy nem ad személyiségképet az adtalapja csak róla irta az egyik barátnője hogy milyen aztán ennyi ,de lehet megpróbálok ráírni.

Meg szerintetek hogy irjak rá mert most nem jut eszembe semmi jó szöveg?

2018. máj. 10. 00:13
 12/36 anonim ***** válasza:
Ne spilázd túl. Írd az igazat. Mondd, hogy ne haradgudjon a zavarásért, de szeretnéd jobban megismerni ha nincs ellenére, mert nagyon tetszik neked.
2018. máj. 10. 18:57
 13/36 A kérdező kommentje:

De az nem lenne túl nyomulós?

Vagy most kajak mondjam meg neki hogy megtetszett es talan lesz valami?

2018. máj. 10. 21:49
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Írj neki akkor valamit, ha meg letilt vagy zokon veszi, akkor legalább tudod, hogy semmi esélyed.

Érettségiről ne írj, nem hiszem, hogy erről akarna dumcsizni most.

Inkább nézd végig a képeit és ha olyat látsz ami ismerős neked, pl. helyszín, akkor arra reagálj.

Miért ne lenne jó erre a facebook? Annyian randiznak onnan, ismerkednek, hiszen ez egy ilyen oldal, sokan össze is jönnek akár csak így egy mondat után.

2018. máj. 12. 09:22
 15/36 anonim ***** válasza:
#14 Errõl nem tudtam. Nagyon nehéz kiszūrni, hogy ki használja csak a barátai kedvéért és ki ismerkedik. Nekem már voltak negatív élményeim errõl régen, pl. bejelöltem valakit és arról faggatott, hogy ismerem-e. Ilyenkor gondolom, hogy nem szívesen ismerkedik. Biztos van aki arra használja, de nehéz kiszūrni ezeket. Kifejezetten ismerkedésre használt oldalakon viszont nem érhet csalódás.
2018. máj. 12. 10:14
 16/36 anonim ***** válasza:
Dehogyis nem. Máshol ugyanez a kockázat megvan. Randi oldalakon is ugyan az van, hogy ha a csajnak tetszel akkor mindegy mit írsz és hol. Ha nem tetszel neki, akkor teljesen mindegy hol írsz. Nekem is van egy munkatársam, akinek a férje facebook-ról van, ő írt rá, hogy van-e kedve szexelni vele, mert tetszik neki. Persze a lány akkor visszautasította, de aztán mégis imponált neki a dolog. A nők márcsak ilyenek, először mindegyik húzza a száját, de közben meg simán szeretik az ilyeneket.
2018. máj. 12. 12:37
 17/36 A kérdező kommentje:

Jó akkor majd megpróbalok ráírni, meg addig kitalálok valami normális szöveget mert az egy kicsit durva hogy megirnám neki higy lenne kedve szexelni.

De szerintetek hogy irjak rá?(csak kezdésnek aztan utana kerdezgetek től)

2018. máj. 12. 20:36
 18/36 anonim ***** válasza:
Csak simán mondd neki hogy nagyon tetszenek a képei és szívesen megismernéd, van-e kedve találkozni veled. Ne görcsölj rá.
2018. máj. 12. 20:44
 19/36 anonim ***** válasza:

Azt, amit 18-as írt, a szexet inkább ne kérdezd meg, én azt csak egy példának írtam.

Legalább tudnii fogja, hogy őszinte vagy, de többet ne írj neki csak 1-2 mondatot max.

2018. máj. 12. 21:10
 20/36 A kérdező kommentje:
18as. Kösz a segitséget, de majd jövő hét vége fele írok mert csinálok a haverommal egy normális profképet mert ami van az mar 2 eves.
2018. máj. 12. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!