Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookom megláttam egy lányt és nagyon megtetszett, szóval hogy irjak rá mert jó lenne megismerni?
Még nem lattam sehol se, meg nem is ismerem csak van par közös ismerősünk.
Ja és leginkább lányok valászàt szeretném kérni!
És akkor például ez jó ha ezt írom neki?:
Szia
Ne haragudj a zavarásért ,de nagyon szimpatikusnak találtalak képek alapján és azt szeretném megkérdezni hogy lenne e kedved beszélgetni?
Ilyet nem írnék, hogy "ne haragudj a zavarásért" meg hasonlókat, ezzel tulajdonképpen a szájába adod a szavakat és már csak azért is zavarásnak veszi majd.
Nézd meg miket látsz a képein, hol készültek, éppen mit csinált és abból lehet mindenfélét kombinálni, rákérdezni, hol készült vagy azt, hogy "én is szeretnék oda eljutni, hogy érezted ott magad?", vagy ilyesmi.
Elején meg kezdd azzal, hogy egy nem profilképet belájkolsz, majd arra írsz valamit a témájával kapcsolatban és utána lehet a többit, hogy hová jár suliba, sportol-e, stb.
Elején nagyon konkrétumokat nem nagyon szabad írni, mert arra nem reagálnak, tehát ilyen, hogy tetszik meg hasonlók, elsőre nem nagyon éri meg. Vicceset is lehet írni, a lányok szeretik az ilyet.
Na most várjunk akkor úgy likeoljam egy képét hogy nem is az ismerősöm? Csak mert az úgy egy kicsit furán néz ki meg hogy arról a képéről kérdezek. Szerintem inkább megírom azt kezdésnek amit írtam ide ,aztán lesz ami lesz.
De tök szar, egyikötök azt írja hogy jó lesz a másik meg hogy ezt nem írná bele szóval nehéz ez a téma hogy , hogyan írjak rá de azért nagyon köszönöm hogy próbáltok segíteni.
Én emiatt nem ezzel kezdeném. Randi meg felszedős téma miatt nem kezdünk úgy ismerkedős mondatot, hogy "ne haragudj" meg hasonlók. Miért haragudhatna? Semmi oka rá.
De te döntesz, ha te ezt látod komfortosnak, akkor legyen így, írd azt, amit fentebb leírtál. Erre csak azt írtam, hogy túl konkrét és előre úgy, hogy nem is ismer, azt sem tudja, hogy ki vagy, rögtön el kell döntenie, hogy tetszel-e neki vagy sem, de ez nem így működik, elsőre randi időpontot kell kieszközölni. Viszont ehhez kell valami közös pont, egy kép, egy helyszín vagy valami, amivel tudsz indítani, utána már ha visszaír, akkor több üzenet után már mehet a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!