Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ha még 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha még 20 évesen nem volt barátom és nem csókolóztam?

Figyelt kérdés
A környezetemben van olyan akinek 18 évesen most lesz gyereke.Én meg 20 évesen még semmit nem csináltam..Eddig nem zavart,de most,hogy egyetemista lettem egyre inkább kezd zavarni.20/L
2018. máj. 8. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

22 éves koromig nekem sem volt, se csók, se szex.

Engem nem zavart. Inkább azért aggódtam, hogy tudok-e szerelmes lenni? De végül kiderült, hogy tudok. :)

32N

2018. máj. 8. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj miért sietnél mint mások? Senkire ne hallgass kövesd a szíved ha majd eljött az ideje befog következni ez is!
2018. máj. 8. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

És az szerinted normális, hogy valaki 18 évesen szül gyereket?

20 évesen igazán felnőhetnél már agyilag arra a szintre, hogy nem foglalkozol mások véleményével a magánéleteddel kapcsolatban.

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz. Fiatal vagy, te alakítod az életedet.

2018. máj. 8. 21:04
 4/11 Mádár0218 ***** válasza:
82%

18 évesen gyereket vállalni elég nagy f#szság, gondolj bele, semmennyi pénze nincsen, mivel tanul, ha megszületik a gyerek akkor otthon kell vele lenni, ha az apa nem dolgozik kinek a pénzéből megy minden, anya, apa.

20 éves vagy azért az szerintem még nem a világvége kor, ahol már soha nem fogsz találni barátot, ha meg elsieted és rosszul választasz neked lesz rossz.

Felesleges mások életével foglalkoznod, foglalkozz a sajátoddal.

19/F

2018. máj. 8. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:

#Mádá0218

Miért?

Lehet, valaki 18 évesen, már "saját lábon" áll.... :D

2018. máj. 8. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
21 éves koromig nekem sem volt se csók, se szex. Aztán miről maradtam le? Semmiről. Nem érzem emiatt kevesebbnek magam.
2018. máj. 8. 21:39
 7/11 Pomazi73 ***** válasza:
7%
Nem gàz. Érték. Őrizd. Vigyàzz rà
2018. máj. 8. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
5%
Pedig a legszebb,legjobb a tiniszerelem.Én már elég hamar 14 évesen átestem a testi örömökön.Semmi féle negativ dolog nem ért emiatt.De én jóképü srác voltam és tapadtak rám a nők.Ez most gizdán hangzik,de ez az igazság.Aki későn kezdi,később éli át a legszebb,legjobb dolgokat.Tudni kell védekezni,ne hogy idő elött teherbe essél.
2018. máj. 8. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

Gáznak semmiképp sem.

Inkább csak az lehet gond, hogy szükséged van már dolgokra, mint szerelem szex stb... és hát szükségleteink kielégítse ad energiát az élethez.

Szóval ja, az életminőségedre lehet kihatással. De pl egy rossz kapcsolat is nagy hatással van az életminőségre... tehát mindennek sok oldala van. Nem lehet kijelenteni, hogy bármit rosszul csinálnál.

2018. máj. 8. 23:18
 10/11 Mádár0218 ***** válasza:
#5 Olyan 18 éves anyukát még nem láttam, csak akit a pasija vagy a családja tart el :D
2018. máj. 9. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!