Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha még 20 évesen nem volt barátom és nem csókolóztam?
22 éves koromig nekem sem volt, se csók, se szex.
Engem nem zavart. Inkább azért aggódtam, hogy tudok-e szerelmes lenni? De végül kiderült, hogy tudok. :)
32N
És az szerinted normális, hogy valaki 18 évesen szül gyereket?
20 évesen igazán felnőhetnél már agyilag arra a szintre, hogy nem foglalkozol mások véleményével a magánéleteddel kapcsolatban.
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz. Fiatal vagy, te alakítod az életedet.
18 évesen gyereket vállalni elég nagy f#szság, gondolj bele, semmennyi pénze nincsen, mivel tanul, ha megszületik a gyerek akkor otthon kell vele lenni, ha az apa nem dolgozik kinek a pénzéből megy minden, anya, apa.
20 éves vagy azért az szerintem még nem a világvége kor, ahol már soha nem fogsz találni barátot, ha meg elsieted és rosszul választasz neked lesz rossz.
Felesleges mások életével foglalkoznod, foglalkozz a sajátoddal.
19/F
#Mádá0218
Miért?
Lehet, valaki 18 évesen, már "saját lábon" áll.... :D
Gáznak semmiképp sem.
Inkább csak az lehet gond, hogy szükséged van már dolgokra, mint szerelem szex stb... és hát szükségleteink kielégítse ad energiát az élethez.
Szóval ja, az életminőségedre lehet kihatással. De pl egy rossz kapcsolat is nagy hatással van az életminőségre... tehát mindennek sok oldala van. Nem lehet kijelenteni, hogy bármit rosszul csinálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!