Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekkel a paraméterekkel teljesen esélytelen vagyok a nőknél?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 186 centi, de nagyon vékony testalkatú, kb 75 kg, na az betonfix, évek óta nem bírok hízni, bár fél éve kondizok, de az halottnak a beöntés kb.

Arcra egyetalán nem vagyok helyes, sőt kifejezetten ronda, de ápolt vagyok, divatos ruháim vannak, jó az illatom és a hajam is tetszik a környezetemnek.

Tetoválásom van, ez sok lánynál kizáró dolog, de levetni nem fogom, inkább halok meg szüzen.

Odalent egészen meg vagyok magammal elégedve, 21 cm, vastagságra inkább átlagos.

Általában van egy lazább stílusom, ebből kifolyólag sok haverom van, és lányoknál sem görcsölök rá a dologra, de még így sem volt semmi sikerem.

Menjek és prostihoz, mert úgysem fog nekem nő jutni? Vagy mit tegyek?

2018. máj. 8. 09:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Akkor mutáns lehetek, mert én full vékony vagyok, minimális izom van rajtam, kockáim is voltak (vékonyság miatt).

A combjaim mondjuk vastagok, de az inkább a "háj" miatt.

Csak kicsit zavar, hogy más már 13 éves korában szexel, én pedig még 18 évesen sem az arcom miatt.

2018. máj. 8. 10:56
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Bizony, mutáns vagy, és az örök szüzesség a te szuperképességed. Mondjuk lehet, hogy a gyors regenerációval jobban jártál volna. :)
2018. máj. 8. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy ilyen magas vagy.Más pasi meg panaszkodik,hogy 180 cm alatt van és azzal nem tud mit csinálni.Már jól indulsz.

Lehet,az arcodat is csak te tartod csúnyának.

2018. máj. 8. 11:54
 14/14 A kérdező kommentje:
13 meg azok a lányok, akik elküldtek...
2018. máj. 8. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!