Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekkel a paraméterekkel teljesen esélytelen vagyok a nőknél?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 186 centi, de nagyon vékony testalkatú, kb 75 kg, na az betonfix, évek óta nem bírok hízni, bár fél éve kondizok, de az halottnak a beöntés kb.

Arcra egyetalán nem vagyok helyes, sőt kifejezetten ronda, de ápolt vagyok, divatos ruháim vannak, jó az illatom és a hajam is tetszik a környezetemnek.

Tetoválásom van, ez sok lánynál kizáró dolog, de levetni nem fogom, inkább halok meg szüzen.

Odalent egészen meg vagyok magammal elégedve, 21 cm, vastagságra inkább átlagos.

Általában van egy lazább stílusom, ebből kifolyólag sok haverom van, és lányoknál sem görcsölök rá a dologra, de még így sem volt semmi sikerem.

Menjek és prostihoz, mert úgysem fog nekem nő jutni? Vagy mit tegyek?

2018. máj. 8. 09:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az arcodtól függ, mennyire vagy csúnya. Ha nagyon, akkor csinálhatsz bármit. Ha csak kicsit, akkor a magasságod, jó stílusod, stb. ellensúlyozhatja. Mondjuk egy szolidabb lánynál, de ja.
2018. máj. 8. 09:53
 2/14 Mádár0218 ***** válasza:
95%
186cm 70+ kg val, hogy vagy nagyon vékony? 183cm avgyok 60kg és én tényleg vékony vagyok..
2018. máj. 8. 09:56
 3/14 A kérdező kommentje:
1 éppen ez az, hogy szolidabb lányoknál próbálkoztam mindig, talán egyszer kezdeményeztem egy bulizós, extrovertált csajnál.
2018. máj. 8. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Nekem például kifejezetten bejönnek a tetovált pasik. A leírtak alapján szerintem nem vagy gáz,bár az kérdés,hogy milyen az a arcod. Sajnos az sokat tud rontani vagy javítani a helyzeten.

Fontos,hogy legyen önbizalmad.

2018. máj. 8. 10:01
 5/14 A kérdező kommentje:

2 annyira parán mégsem vagyok vékony, mint régen, de izmos sem.

4 tudom, az önbizalom fontos, de egyre kevesebb van a 0 pozitív élmény miatt ilyen téren.

Lehet, meg kéne látogatnom egy lakásos lányt, mert a szüzességem kicsit flusztrál.

2018. máj. 8. 10:04
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, ilyet is csak egy nő írhat, hogy fontos az önbizalom. Akkor fontos nekik, ha egy helyes pasinak van. Ha ronda vagy, akkor az önbizalmad = bunkóság, nyomulás. Ezzel szemben a helyes pasi önbizalom nélkül cuki. A ronda meg láthatatlan/nem férfi kategória.
2018. máj. 8. 10:07
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

"Tetoválásom van, ez sok lánynál kizáró dolog, de levetni nem fogom, inkább halok meg szüzen."

Kedvenc mondatom... :D

Te kizártad azokat a lányokat, akik kizárják a tetoválást. Így pont ugyanolyan hülyék vagytok. :D

2018. máj. 8. 10:27
 8/14 A kérdező kommentje:
7 szeritnem annyi elvárásom lehet, hogy egy lány elfogadjon olyannak, amilyen vagyok.
2018. máj. 8. 10:36
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

szerintem csak neked a mániád, hogy mennyire vèkony vagy... barátom 186 centi, ès 72 kiló, szálkásan izmos, imádom a testèt, hogy nem egy hájas felfújt lufi :D ès sok más lánynak is tetszik az ilyen.

nem lehet megállapítani pár adatból, milyen is lehetsz, de én nem látok köztük egyetlen kizáró, sőt, nehezítő tényezőt sem, hogy legyen barátnőd. inkább az agyad korlátoz be, az alacsony önbizalmad, vagy a személyiséged.

2018. máj. 8. 10:43
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

A barátom 180 körüli és 60 kg. 19 éves. Nem én vagyok az első barátnője, de velem vesztette el a szüzességét. Sokan rondának is tartják, számomra meg nagyon vonzó. Ő mondjuk tényleg nem komplexusos és soha nem gondolta, hogy ezért meg azért nem fog kelleni senkinek. Olyanokkal jött össze mindig, akiket semleges környezetből már hosszabb ideje ismert, velem is hónapokig csak barátkozott. Nem úgy indult az ismertség, hogy döntsem el pár perc alatt, akarok-e randizni vele, aztán pár randi alatt, hogy akarok-e összejönni vele. Mindkettőnk számára ez annyira életszerűtlen.

Ne fogd a kilóidra a sikertelenséget, mással lesz a gond.

2018. máj. 8. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!