Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazuk lenne a GYK felhasználóknak akkor, alig lennének házasságok és egyáltalán kihalna a magyar nép?
A GYK userek szerint egy férfinek akkor lesz barátnője ha jól néz ki, helyes vagy egzisztenciája van. Na most a férfiak 70 százaléka minimum se nem gazdag se nem néz ki jól. A legtöbb ember 200 nettó alatt keres és csomó alacsony, kövér, csúnya stb.pasi van.
Na most ezzel szembe a népesség kis mértékben fogy és hónapokkal le vannak foglalva a házasság kötő termek....
Érdekes kérdés. Voltam én már olyan pasiba is szerelmes, akinek se munkája, kb 5 cm-el volt alacsonyabb nálam, stb stb, vele évig voltunk együtt... Itt a legtöbb ember azt gondolja, hogy aki nem tökéletes ne is próbálkozzon... Még jó , hogy a való élet nem ilyen. Egy mosoly, szép szemek vagy a viselkedés is felkeltheti az érdeklődést... nem kell ehhez izomagynak illetve modellnek lenni. A fizetés kérdés meg megint más, egyszer fenn egyszer lenn. Az élet tartogathat rossz lapokat, bárki bukhat bármikor... Ez (nálam legalábbis) nem befolyásoló tényező...
Nem itt kell élni, mert elméletben tök jól működnek az itteni vélemények, de valljuk e őszintén rengeteg olyan tényező van amit nem tudunk befolyásolni....
#12: " Hol írtam konkrétan, hogy fotómodellrõl álmodnak?"
Nem konkrétan fotómodellről írtál, hanem azt, hogy "nem akármilyen barátnő kell neki". Ebből pedig az következik, hogy az átlagnál csinosabb, okosabb, kedvesebb..., egyszóval jobb barátnőt akar, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy az átlag csajok nem elég jók neki.
"Amúgy nem általánosítottam, sokféle férfi van."
Hogy jön ez ide?
A lényeg az, hogy bár nyilván túlzóak azok az állítások, miszerint csak a top pasiknak jut nő, de ennek az ellentettje sem igaz, tehát messze nem olyan elnézőek a nők a férfiak kinézetével és egzisztenciájával kapcsolatban, mint ahogy azt ők állítják. Tehát mindkét tábor túloz.
Ha az "itteni férfiaknak" igaza lenne, akkor a jelenleginél is jóval kevesebb gyerek születne, ha pedig az "itteni nőknek" lenne igaza, akkor mindenütt boldog párokat lehetne látni, az egyedülálló emberek ritkaságszámba mennének. Az igazság viszont valahol a kettő között van.
"...hónapokkal le vannak foglalva a házasság kötő termek...."
Ahogy sajnos a bíróságok is a válóperekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!