Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170-es fiúként joggal mondhatom azt, hogy ez már hátrányos a társkeresésben?
Légszíves, kérlek benneteket ne legyetek már most az egyszer polkorrektek, mert tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy ez a magasság mennyire problémás a társkeresésben. Csak azért írom ezt, mert már nem tudok eligazolni a válaszokban. Nemrég írt ki pl. egy srác egy kérdést, aki 175 cm és neki valaki azt írta, hogy alacsony, más azt, hogy teljesen normális, de neki alacsony lenne, egy harmadik meg azt, hogy itt kezdődik a férfi magasság. Nos én 5 centivel vagyok tőle alacsonyabb. Nekem is mondták már korábban, hogy ez egyáltalán nem alacsony, anyám szerint pl. kifejezetten magas vagyok, mert rengeteg olyan srácot ismer, aki egy fejjel alacsonyabb tőlem.
És egy bónuszkérdés: egy hozzám hasonló magasságú fiúnak nőként milyen tanácsokat tudnátok adni?
Szerintem ne az itteni megállapítások szerint viselkedj, csak élj.
Én az elmúlt 40 évben tán fél évig éltem egyedül, a legmagasabb mérési eredményem 171 volt, most kicsit kisebb - és most vagyok a legboldogabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!