Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt magyarázza már el nekem valaki? Hogy lehet az, hogy egy-két nő jobban meg fog mint az összes többi?
23 éves srác vagyok, elég tapasztalatlan...
Tavaly volt egy lány aki baromira bejött, bele zúgtam nagyon. Mindig izgatott vtam, ha találkoztunk, szerettem Vele lenni. Sajnos nem jött össze a dolog, plátói szuerelem volt. Azóta próbálkoztam pár lánynál, de nem fogtak meg, pedig külsőre nem volt velük baj.
Tegnap reggel mentem munkába akkor láttam egy lányt a villamoson aki elsőre is nagyon megfogott... kiderült, egy helyre mentünk dolgozni :D
Ott sokat beszélgettünk, haza is kísértem. Azóta nem bírom kiverni a fejemből.
Sok lány bejön külsőre, de hamar kimennek a fejemből. De ez a 2 nő... Az 1. lány 26 éves, a mostani 20 éves.
Férfiak! Mi ennek az oka, hogy egy-két lányba nagyon bele zúg az ember?
Jól írjátok.
Sok nő vonzó, de nem tudnék velük kapcsolatot elképzelni. Olyan tucatok... de ez a 2 nő... Óóóhh... habár most ez a tegnapi lány ,,semlegesítette" az elsőt aki miatt szenvedtem már egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!