Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Csitrik azok a 20 évesek a te 70 évedhez:-) (Ennyi informáciobol???)
2/13 A kérdező kommentje:
23/F :)
2018. máj. 1. 17:49
3/13 anonim válasza:
Legyél bunkóbb és tegyél a külsődért.
4/13 anonim válasza:
Hajts rá a barátság extrákkal opcióra!
5/13 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz ötlet négyes. Elkezdem felhozni a "barátnőimnek" kiváncsi leszek, hogy mennyi fog maradni belőle. :D
2018. máj. 1. 18:07
6/13 anonim válasza:
Valami oka csak van. Semmiből nem könnyű segíteni.. Megkérdezted őket miért?
7/13 A kérdező kommentje:
Valószinűleg nem vagyok az esetük. Más normális okot nem tudnék írni. Szingli az összes akinél próbálkoztam. (Legalábbis a legjobb tudomásom szerint).
2018. máj. 1. 18:23
8/13 A kérdező kommentje:
Nem szoktam megkérdezni.
2018. máj. 1. 18:27
9/13 anonim válasza:
Na jó, csak most egy tuti recept.
Hívj el a barátnőid közül 3-4-et egy közös filmnézésre. Valami nem komolyan vehető de nem agyatlan baromságra gondolj. Így, ugye lesztek 4-5-en te egyedül férfi. Nah, ez a szituáció teljesen begőzöli a női agyat. Ilyenkor muszáj (ez a szó mennyivel jobb lenne már "ly"-el...) versenyezni a kanért. Ha elég tökös vagy, akkor az nap meglehet 2 de egyhez csak annyi teljesítmény kell, hogy ne üldözd el azt az egyet. Persze ez nem a hosszú távú terveket segíti elő.
4-es voltam
10/13 A kérdező kommentje:
Ez jó. Nagyon tetszik. Köszönöm.
2018. máj. 1. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!