A WoW-ban ha megveszem elsőre az összes kiegészítőt, akkor vihetem úgy a sztorit hogy panda vagyok? (mármint a Draenor-i sztori részben) Valaki magyarázza el hogy, hogy működnek a sztori részek a WoW-ban:D
Ha megvan a mop akkor akár üres accountra is csinálhatsz pandarent! Nem olyan mint a dk ami egy hős kaszt!
Az elsőnek: sok guild van ami leragadt az előző kiegészítőnél és full 90-ben tolja a raideket. Én is voltam egy progressive guildben, ott mi 85-ről kezdtük a cata instákkal és szépen lassan idő rendre fejlődtünk együtt 90-re!
De ha én egy másik "fajta" karaktert viszek mondjuk 80-as szintre akkor ha meglesz a pandás kiegészítő akkor azt újból 0-ról kezdem? Még abban kérnék segítséget hogy a dk-nál hogy működik ez?:D
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Akkor is 1-es szintről kezded. Vagyis teljesen új karakter.
Dk-t akkor kezdhetsz ha már van min 1 55-ös szintű karaktered. Aztán akkor a karakter készítő képernyőn csinálsz egy új dk kaszt-ba tartozó karaktert(akármilyen faj lehet kivéve pandaren) ami 55 szintről kezd de az előző karaktered is megmarad!
Még a sztori részt magyarázza el valaki, hogy működik?
Példa képp: Ha én panda karakterrel vagyok, akkor a Draenori sztori részben lehetek ugyan azzal a karakterrel?(mármint pandával, mert ugye az a Draenori kiegészítő elött volt akkor azzal lehetek a Következő sztori részben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!