Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfitól megkérdezem, hogyhogy nincs barátnője, és azt válaszolja, hogy "nem értek hozzá" aztán terel, az mit takarhat?
Lehet a csajozáshoz "nem érteni", tényleg létezik ilyen, vagy ez csak valamiféle kamukifogás és más jellegű probléma húzódik meg a háttérben? Mit gondoltok erről? A barátnőszerzés lehet olyan dolog egy pasinál, amihez valóban nem ért és emiatt nincs neki?
A főzéshez előfordulhat, hogy nem ért valaki. A vezetéshez szintén. És még sok ilyet lehetne írni. De a csajozás, pasizás nem olyan dolog, aminek a vérünkben kéne lenni? Hasonlóképp, mint az autóknál a szériafelszereltség? Mit gondoltok erről?
Azt jelenti, hogy nem ért hozzá, így nem is erőlteti.
Lehetséges nem érteni hozzá, nekem sincs fogalmam az egészről.
Nekem van diplomám. Középszinten beszélem az angolt valamennyire még a japánt is.
Stabil egzisztenciám és karrierem van. Kb bármit megengedhetek magamnak amit így átlagban egy magyar.
De a f....om se érti a nőket. Soha semmi nem jó nekik hisztisek, idegbetegek, üvöltöznek... Elég csak a két főnökömre gondolni. Ez nem jó, az nem jó, 1 perc alatt oldj meg mindent. Bőven elég ez nekem a munkában.
30 F
Nézzél szét ezen az oldalon, kérdező. Azt fogod tapasztalni, hogy a fiúk legalább 70%-a nem ért a csajozáshoz.
Hogy miért? Mert senki sem úgy születik, hogy tud csajozni.
Én 50 éve voltam gyerek, nekem sokkal könnyebb dolgom volt a csajokkal. Délutánonként nem a számítógép mellett kuksoltunk, hanem lementünk a térre, a grundra, és megvártuk, míg összejön a banda. Fiúk a fiúkkal, lányok a lányokkal. Olykor (jobb híján vegyesen.) Na, az ilyen alkalmak remek lehetőséget nyújtottak, hogy megismerjük a lányok lelkivilágát, gondolkodásmódját. Így aztán később, kamaszkorban már e tudás birtokában közeledtünk a csajokhoz.
Manapság ez nincs meg. A fiatalok nem ismerték meg a másik nemet, és semmoitől sem fél annyira az ember, mint az ismeretlentől. (És a pofára eséstől.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!