Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak ösztöne, vérmérsékle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak ösztöne, vérmérséklete tényleg sokkal másabb mint a nőké?

Figyelt kérdés
Ugyanis a férfi akivel találkoztam azt mondta hogy még a héten le kell feküdnünk egymással, mert ha nem akkor elfelejt, és ha az első randin nincs szex, akkor simizheti a formás mellem.
2018. máj. 4. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Általában igen, de természetesen a férfiak nem mind egyformák, ahogy a nők sem.
2018. máj. 4. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

nem feltétlen

nálam mindig az volt, hogy a lányok kezdtek hamarabb testi dolgokat, én úgy voltam vele, hogy nem akarok semmit elsietni, sajnos az első kapcsolatomban a korai szex miatt sok dolog nem úgy alakult ahogy előre terveztem volna

jelenlegi barátnőm állandóan szexelne, egy jó szex után is egy kis pihenés után megint rám mászik

első randin is eléggé beindult

de fogtam ki olyan lányt is akivel hónapokig voltam együtt és nem volt szex, mondjuk ilyen téren önző volt, szóval szűz volt/maradt, de volt testiség, csak szex nem

F

2018. máj. 4. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. máj. 4. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

A hagyományosan maszkulin jellegnek természetesen másabb, mint a femininnek, igen, hisz két eltérő nemi jellegről van szó, nem azonosak, de nem feltétlenül "erősebb".

Nem a nemi hovatartozás határozza meg a vérmérsékletet és ösztönszerű viselkedést.Az előbbi adott, az utóbbi is de szocializálódással fejlődik, vagy nem(mint az általad választott férfi esetében).

2018. máj. 4. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit misztifikálod túl? K%efélni akar es ezt udvariatlan barom módjára adta a tudtodra. Ennyi. Te meg benyeled,ügyes vagy.
2018. máj. 4. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ötös látja jól. Az a "férfi" csak egy numerára akart téged, és igen tapló tütelmetlen módon közölte. Igen én is kívánom a szexet és asszonykámmal szoktunk is, de ilyen nyomi módjára nem viselkedem.

25/F

2018. máj. 4. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
14%
Minden emberé más, nyuszi.
2018. máj. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!