Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak ösztöne, vérmérséklete tényleg sokkal másabb mint a nőké?
nem feltétlen
nálam mindig az volt, hogy a lányok kezdtek hamarabb testi dolgokat, én úgy voltam vele, hogy nem akarok semmit elsietni, sajnos az első kapcsolatomban a korai szex miatt sok dolog nem úgy alakult ahogy előre terveztem volna
jelenlegi barátnőm állandóan szexelne, egy jó szex után is egy kis pihenés után megint rám mászik
első randin is eléggé beindult
de fogtam ki olyan lányt is akivel hónapokig voltam együtt és nem volt szex, mondjuk ilyen téren önző volt, szóval szűz volt/maradt, de volt testiség, csak szex nem
F
A hagyományosan maszkulin jellegnek természetesen másabb, mint a femininnek, igen, hisz két eltérő nemi jellegről van szó, nem azonosak, de nem feltétlenül "erősebb".
Nem a nemi hovatartozás határozza meg a vérmérsékletet és ösztönszerű viselkedést.Az előbbi adott, az utóbbi is de szocializálódással fejlődik, vagy nem(mint az általad választott férfi esetében).
Az ötös látja jól. Az a "férfi" csak egy numerára akart téged, és igen tapló tütelmetlen módon közölte. Igen én is kívánom a szexet és asszonykámmal szoktunk is, de ilyen nyomi módjára nem viselkedem.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!