Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tudnak a mai nők ragaszkodni olyan pasikhoz, akik bántják őket? Ilyen erős a mai nők szexuális ösztöne?
Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan nő van akik rossz fiúkhoz vonzódnak és megcsalja őket eltűnnek stb., de olyan a szexuális férfias stílusa kisugárzása, hogy ragaszkodik hozzá és ezek ellenére is vele marad2013. jan. 17. 17:01
1/9 anonim válasza:
Nyilván mert olyan erős benne a ragaszkodás érzése, hogy úgymond "nem tud ellene" tenni. Persze, tudna, de ő ezt az utat választja....
2/9 anonim válasza:
Azért teszi,mert szerelmes.Aki pedig szerelmes,az nem tud reálisan gondolkodni.
3/9 anonim válasza:
mert ez ilyen behódolt állapot.Mint az állatoknál is van hasonló.Túlzottan gyenge jellemek.Egyszerűek és befolyásolhatóak.De szerintem ezzel semmi gond :D.
4/9 A kérdező kommentje:
2- nek.
Nem hiszem hogy szerelem... vagy a nők a rosszaságba, rossafiúkba, vagányokba lesznek szerelmesek??
szerintem ez inkább valamilyen szexuális ösztön szexuális kötödés lehet...
2013. jan. 17. 17:10
5/9 anonim válasza:
a régebbi korok női is ragaszkodtak az erőszakos/alkoholista férjeikhez. a kötödés bárki irányában kialakulhat.
de most nézzük fordítva: miért van sok olyan fiú, aki ragaszkodik a rib@nc barátnőjéhez, aki egy üresfelyű liba? és őt szereti, nem a normális lányokat...
6/9 anonim válasza:
nagyon sok társ- és kapcsolatfüggő ember él manapság, köztük nők is. hiába csalja, veri, alázza a pasi, mégis vele marad, mert nagyobb az egyedülléttől érzett félelme, mint a pasi által okozott negatív érzések. Szerintem nem a szexről van szó ilyen esetekben, hanem az érzelmi és/vagy függésről egy másik ember iránt.
8/9 A kérdező kommentje:
5-nek a fiúknál ez nem meglepő, mindenki tudja hogy f*rkukkal gondolkodnak, de a nőknél úgy tudtam hogy az érzelem, romantika lágyság a fontos
2013. jan. 17. 17:14
9/9 anonim válasza:
Ez azért van, mert egyik pasi se úgy kezdi, hogy agresszív meg szemét. Inkább pont az ellentéte, ekkor szeret bele egy nő. Sokszor sajnos annyira, hogy kb. bármit megtehet vele, csak azt látja benne, akit megismert és ragaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!