Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 100-ból hány olyan csaj/nő van, akit csak annyira érdekel egy pasi magassága, hogy az ne legyen alacsonyabb tőle?
Figyelt kérdés
Nem leszek képmutató és én is jól tudom, hogy egy olyan párosítás elég ciki, ahol a nő alapból magasabb a pasinál, de rengeteg olyan alacsony csaj van, akihez simán illene egy 170-es pasi, de ezek a srácok mégis hoppon maradnak, mert az alacsony lányok is ugyanolyan pasira vágynak, mint 175-ös társaik. Én is ennek a jelenségnek vagyok az áldozata, mert 170 centivel a legtöbb középmagas (169-172) csajnál a kis vagy azonos különbség, az alacsonyaknál pedig a megrögzött férfiideál ténye miatt esek ki és nem azért mert egy 158 centis lány nem illene hozzám. Az is elég jelzésértékű, hogy legkomolyabb társkeresési kudarcaimat/visszautasításaimat pici csajoktól kaptam, míg számos 169 körüli lánynál csak pár centi hiányzott volna a tökéletes egymásra találáshoz, mert amúgy más téren rendben vagyok (személyiség, arc). Szerintetek 100-ból kb. hány olyan nő lehet, akinek max annyi kikötése van, hogy az illető pasi legyen tőle - akár csak 1-2 centivel - magasabb?2018. ápr. 30. 21:12
21/22 anonim válasza:
Az ismerősök között azt vettem észre, hogy az önállóbb, talpraesettebb, határozottabb lányok inkább a velük egy magas vagy +- néhány centi magas pasikkal vannak együtt. A bizonytalanabb, magát kevésbé érvényesítő lányoknak inkább fontos, hogy lehetőleg 10-15 centivel magasabb legyen a pasijuk. Ez is egy fajta kompenzálás.
22/22 anonim válasza:
Tehát szerinted az alacsony lányok mind bizonytalanok, a magasaknak semmi baj az önértékelésével.
Ezt a baromságot miért csak a magasságra találtátok ki? Ha valaki izgul a magas pasikra, az önbizalomhiányos ezek szerint. És ha valaki a szakállas pasikra izgul? Vagy az izmosakra? A nagyon vékonyakra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!