Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek 100-ból hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 100-ból hány olyan csaj/nő van, akit csak annyira érdekel egy pasi magassága, hogy az ne legyen alacsonyabb tőle?

Figyelt kérdés
Nem leszek képmutató és én is jól tudom, hogy egy olyan párosítás elég ciki, ahol a nő alapból magasabb a pasinál, de rengeteg olyan alacsony csaj van, akihez simán illene egy 170-es pasi, de ezek a srácok mégis hoppon maradnak, mert az alacsony lányok is ugyanolyan pasira vágynak, mint 175-ös társaik. Én is ennek a jelenségnek vagyok az áldozata, mert 170 centivel a legtöbb középmagas (169-172) csajnál a kis vagy azonos különbség, az alacsonyaknál pedig a megrögzött férfiideál ténye miatt esek ki és nem azért mert egy 158 centis lány nem illene hozzám. Az is elég jelzésértékű, hogy legkomolyabb társkeresési kudarcaimat/visszautasításaimat pici csajoktól kaptam, míg számos 169 körüli lánynál csak pár centi hiányzott volna a tökéletes egymásra találáshoz, mert amúgy más téren rendben vagyok (személyiség, arc). Szerintetek 100-ból kb. hány olyan nő lehet, akinek max annyi kikötése van, hogy az illető pasi legyen tőle - akár csak 1-2 centivel - magasabb?

2018. ápr. 30. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
7%
100ból talán 10 .A többinek csak éppen nem jut más mert az égimeszelők elfogynak. Abba kell belegondolni hogy a nők legfőbb érve hogy a 10-12 centis magassarkú cipőcske mellé is magasabb legyen a párjuk mivel egy kényelmetlen lábdeformáló divatcipő sokkalta fontosabb számukra mint a párjuk. Ezt rengetegen ki is nyilatkoztatják, már akik őszintébbek.
2018. máj. 1. 09:07
 12/22 anonim ***** válasza:
39%
Nekem egy darab magassarkúm sincs, csak tetszenek a magas férfiak, nagyon bonyolult.
2018. máj. 1. 09:26
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Mivel én 175 cm vagyok ezért nehezen találok magasabb srácot xd és engem nagyon fusztral ha egy fiú alacsonyabb nálam. Tudom nem szép dolog de nem tehetek róla egyszerűen zavar.
2018. máj. 1. 10:29
 14/22 A kérdező kommentje:
#12: Hát igen, pont a magadfajtáktól van hányingerem. A magas +170-es csajokat amúgy tökéletesen megértem és nem tudom hibáztatni az ízlésük miatt.
2018. máj. 1. 10:39
 15/22 A kérdező kommentje:
#13: Igen, én is így gondolom, hogy egy hozzád hasonló lányhoz egy min. 180-as pali illik. Igazából mindenkinek valahol meg lenne az igazi párja, ha a kis dacos 158-163 centis felszínes törpilláknak nem lennének olyan idióta fétiseik, hogy kompenzálva a mélységüket minél nagyobb pasira hajtanának. Neked is sokkal könnyebb lenne.
2018. máj. 1. 10:43
 16/22 anonim ***** válasza:

De miért hibáztatsz bárkit is az ízlése miatt? Ugye tudod, hogy azt nem választja senki? Hogy milyen kaja ízlik, milyen film érdekel, melyik szín, zene jön be, milyen férfi/nő tetszik, ezt nem eldönti az ember, hanem adva van.

Nem tartozom semmivel az alacsony pasiknak, ahogy nekem sem tartozik egyetlen ember sem semmivel.

Ebben pont annyi logika van, mintha azt mondanám, a 80 kilós férfiaknak 70 kilónál vékonyabb párja nem lehet, vagy ha egy nőnek derékig ér a haja, vonzódnia kell a max 10 centivel rövidebb hajú pasikhoz, rövidebbel undorító.

2018. máj. 1. 11:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerinted az "igazi párokat" magasság szerint kreálta a természet vagy akárki? Nem vagy ép.
2018. máj. 1. 11:04
 18/22 A kérdező kommentje:
#16: De ne gondold már, hogy a pici alacsony csajok szinte kivétel nélkül azért nem vonzódnak az alacsony pasikhoz, mert "nem olyan az ízlésük" és nem pedig azért, mert a társadalmi konvenciók alapján a magas pasik számítanak a vonzó, tökéletes ideálnak és emiatt az említett csajok sem akarják "alább adni".
2018. máj. 1. 11:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tudja valaki magát megerőszakoltatni egy pasival, aki nem tetszik neki.

Amikor utoljára körülnéztem, az alacsonyabb, vékonyabb, ecsetfejű, hipszterszakállas pasik voltak mindenhol. Nem tudom, milyen hírlevélre kell feliratkoznom, ahonnan megtudhatom, mi a trendike.

De akkor meg fordítva ez, pár fétises kivételével minden pasinak a vékony lányok jönnek be? Vagy divatocskát követnek? Vagy alapból szebb a vékonyabb, szebb a magasabb?

2018. máj. 1. 11:48
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező nekem meg tőled van hányingerem. Nehogy már te döntsd el milyen magas nő milyen magas párt választhat magának, szerintek kihez ki illik. Nem a magasság lesz nálad a baj amiért nem jössz be a csajoknak, hanem a megnyilvánulásaid.
2018. máj. 1. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!