Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális külsejű/alkatú emberek! Ti egyébként bele tudtok gondolni, hogy kevésbé előnyös társaitoknak mennyire nehéz a társkeresés vagy szimplán nem érdekel benneteket?
Elsősorban pasikat kérdezném, de természetesen nők is válaszolhatnak, hiszen végül is ő értük folyik tulajdonképpen a "játék". Rengeteg pasi +175-180 magas, stabil 70-90 kg-os férfias alkattal és férfias arccal/orgánummal/személyiséggel/önbizalommal rendelkezik. De gondolom ti is szoktatok látni magamfajta 165-170 centis, vasággyal 50 kilós hobbitokat vagy 120 kilós köpcös orkokat esetleg cérnahangú, kisfiús mikiegér arcú huszonévest vagy nyomi arcú, kopaszodó, búval b****tt szerencsétlenséget. Félreértés ne essék, nem panaszkodni akarok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti mások helyébe beleszoktatok gondolni, el szoktatok azon filózni, hogy milyen szerencsések voltatok az öröklődéssel/serdüléssel/génekkel mely által nincsenek társkeresési megaláztatásaitok? (a sikertelen randikat természetesen nem veszem ide, mert az egészen más)
Vagy tényleg csak szimplán éltek a zárt kis világotokban, közösségetekben és azokkal foglalkoztok, akik veletek "egyenrangú" miközben másokat (már bocsának de nincs jobb szó rá, de nagyon is helytálló) lesz**tok? Végül is egy 190 magas, 90 kilós, borostás, izmos, jóképű mérnököt mit érdekli egy magamfajta problémája. De azért mégis.
És hasonlóképpen kérdezhetném a nőket. Amikor láttok ilyen lúzereket, akkor kicsit belegondoltok, hogy "Szerencsétlennek milyen nehéz lehet, áh de jó, hogy vannak azért más pasik is"? Tényleg csak a személyiségeitekre vagyok kíváncsi. Nem kérek polkorrekt válaszokat, mindenkit felpontozok!
20-as.
Én is tudok olyan haveromról,akinek mázlija van mindennel az életben,a csajokkal is,és mindig véletlen helyzetekből szedte össze a barátnőit. Igazi mázlista a gyerek, de nem mindenkinek adatik meg a szerencse sem... pl. nekem soha nem volt ilyen szerencsém egyszer sem az eddigi életemben,neki már 3-szor is...
26/F
Nem szoktam foglalkozni a más testével általában.
Néha viszont bele szoktam képzelni magam más bőrébe hogy vajon milyen lehet neki úgy. Általában sajnálom őket. De abba is bele gondolok hogy azért végtére magának köszönheti mert nem mozgot eleget még nem ad magára. De utána abba is bele gondolok H lehet nem tud feldolgozni valamit és kényszerevésbe kezdet. Vagy ki tudja. Ezért nem ítélem meg senki testét. Hisz nem tudom mi van a háttérben.
Nem akartam elsőre válaszolni, mégis azért írnék valamit.
180 cm, 80 kg, mérnök hallgató vagyok.
Van jogsim, intellektuális gazdagnak vélem magam. Önbizalom is rendben talán.
Nem gondolok a külseje alapján senkit se lúzernek, se szerencsétlennek és stb.
Sose jutott eszembe, hogy ne tekintenék egyenrangúnak velem bárkit ezek alapján.
Az viszont mindig eszembe jut, hogy értékeljem, amim van, és amilyen vagyok.
A legtöbb embernek akkor jut csak eszébe, mije volt, mit szalasztott el, amikor már nincs.
Az egészséggel se sokan foglalkoznak, amíg nincsenek tünetek.
Kinek jut eszébe, milyen rossz a fogfájás, ha nem fáj nekem.
Visszatérve a kérdésre, hiába vagyok olyan, amilyen nem volt barátnőm.
Valószínű nem egy szokványos véleményem van, szóval hajrá a lepontozással :))
Én szoktam gondolkodni azon, hogy másnak nehéz lehet. Akkor ha az általad leírt problémával néz szembe, és akkor is ha más miatt nehézsége, hátránya van.
Gyakran érzek hálát amiért kb elégedett lehetek a külsőmmel, párommal, gyerekeimmel, anyagi helyzetünkkel stb.. igyekszem segíteni másoknak, normálisan kezelni a környezetemet, udvarias, elnéző lenni. Hozzáteszem van aki nem érezne elégedettséget a helyedben, mert mást tart fontosnak, vagy más az ízlése. Nekem jó így, szeretném ha másoknak is jó/jobb lenne.
A mazlival csak a hulyek takaroznak. Szoval mindig mindennel mazlija van, s neked meg sosem. Meselj meg kerlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!