Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális külsejű/alkatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális külsejű/alkatú emberek! Ti egyébként bele tudtok gondolni, hogy kevésbé előnyös társaitoknak mennyire nehéz a társkeresés vagy szimplán nem érdekel benneteket?

Figyelt kérdés

Elsősorban pasikat kérdezném, de természetesen nők is válaszolhatnak, hiszen végül is ő értük folyik tulajdonképpen a "játék". Rengeteg pasi +175-180 magas, stabil 70-90 kg-os férfias alkattal és férfias arccal/orgánummal/személyiséggel/önbizalommal rendelkezik. De gondolom ti is szoktatok látni magamfajta 165-170 centis, vasággyal 50 kilós hobbitokat vagy 120 kilós köpcös orkokat esetleg cérnahangú, kisfiús mikiegér arcú huszonévest vagy nyomi arcú, kopaszodó, búval b****tt szerencsétlenséget. Félreértés ne essék, nem panaszkodni akarok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti mások helyébe beleszoktatok gondolni, el szoktatok azon filózni, hogy milyen szerencsések voltatok az öröklődéssel/serdüléssel/génekkel mely által nincsenek társkeresési megaláztatásaitok? (a sikertelen randikat természetesen nem veszem ide, mert az egészen más)

Vagy tényleg csak szimplán éltek a zárt kis világotokban, közösségetekben és azokkal foglalkoztok, akik veletek "egyenrangú" miközben másokat (már bocsának de nincs jobb szó rá, de nagyon is helytálló) lesz**tok? Végül is egy 190 magas, 90 kilós, borostás, izmos, jóképű mérnököt mit érdekli egy magamfajta problémája. De azért mégis.

És hasonlóképpen kérdezhetném a nőket. Amikor láttok ilyen lúzereket, akkor kicsit belegondoltok, hogy "Szerencsétlennek milyen nehéz lehet, áh de jó, hogy vannak azért más pasik is"? Tényleg csak a személyiségeitekre vagyok kíváncsi. Nem kérek polkorrekt válaszokat, mindenkit felpontozok!

2018. ápr. 30. 18:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

"Vagy tényleg csak szimplán éltek a zárt kis világotokban, közösségetekben és azokkal foglalkoztok, akik veletek "egyenrangú" miközben másokat (már bocsának de nincs jobb szó rá, de nagyon is helytálló) lesz**tok?"

Nő vagyok és képzeld, a "világomban", "közösségemben" vannak magas és alacsony, vékony és kövér, fehér és fekete, csúnya és szép emberek, férfiak és nők is, ugyanis nem kinézet alapján választom a barátaimat és nem, nem szrok el senkit a kinézete miatt. Az ismerkedés más kérdés, de azt meg hadd döntse már el mindenki, hogy milyen kinézetű emberek tetszenek neki. Én pl nem vagyok egy "istennő", de szerintem normálisan nézek ki, viszont van, hogy csúnya vagyok (pl kócosan, zsíros hajjal, pattanásokkal, előnytelen ruhákban), de tudom, hogy milyen ruhákat kell hordanom, hogyan kell beállítanom a hajam és hogyan kell sminkelnem, ahhoz, hogy szebb legyek a "természetes" állapotomhoz képest. Emellé egészségesen eszem és sportolok, hogy a lehető legjobb formámban legyek. Mások kinézetéért nem vagyok felelős, még akkor sem, ha a barátaim. Ha tanácsot kérnek tőlem, akkor szívesen segítek, de mi mást tehetek értük? Egy az, hogy lehet, hogy nekik más testalkat vagy stílus tetszik, mint nekem és lehet, hogy ők úgy érzik jól magukat, nem is szeretnének változatni. A másik, hogy én nem tudok helyettük sportolni, előnyösebben öltözködni, sminkelni, salátát enni a chips helyett. Mások párkapcsolataiért sem vagyok felelős, senkit nem sajnálok vagy irigylek azért, mert neki több vagy kevesebb, jobb vagy rosszabb jött össze, mint nekem.

"Amikor láttok ilyen lúzereket, akkor kicsit belegondoltok, hogy "Szerencsétlennek milyen nehéz lehet, áh de jó, hogy vannak azért más pasik is"?"

Nem. Csak kinézet alapján nem feltételezem, hogy valakinek nehéz lehet. Nem érzem úgy, hogy egy ismeretlen srác kapcsolataihoz bármi közöm lenne és nem feltételezem, hogy "biztos nincs nője" és a személyisége is "lúzer" csak azért, mert nekem kinézetre nem jön be. Szerintem mindenki ismer olyan srácokat, akiknek átlagos vagy átlag alatti kinézettel sem volt soha gondjuk azzal, hogy párkapcsolatuk legyen, szimplán azért, mert egészséges a lelkük és a személyiségük. Egyébként nem minden férfiról csinálok azonnal fejben egy elemzést, hogy mennyire illeszkedik az elvárásaimhoz, mert nem keresek ész nélkül párkapcsolatot. Általában csak simán látok valakit és megállapítom, hogy szimpatikus vagy nem, nem gondolom ennél tovább a dolgot. Ha mégis belegondolok, hogy tetszik-e az illető, mint férfi, akkor sem sajnálom, ha esetleg nem, hanem azt gondolom, hogy másnak biztos pont ő jön be, mert mindenkinek más az ízlése.

2018. ápr. 30. 18:52
 12/29 anonim ***** válasza:

Nem más hozzáállásán kell változtatnod,hanem a sajátodon. Azt tedd meg,hogyha látsz egy ilyen srácot/lányt/férfit/nőt,aki szerinted csúnya valamilyen okból,ami a külsejét illeti, akkor ne kinevesd meg mutogass rá, hanem gondolj bele az okokba...

Akár genetikai,akár pénz hiányából adódóan olyan, vagy betegség miatt is lehet.

Fordítva biztosan neked sem esne jól,ha olyan helyzetben lennél,amiben ő. Hát még ha ki is nevetnek,meg az arcodba mondják,hogy csúnya vagy...

2018. ápr. 30. 18:53
 13/29 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
40%
A jóképű férfiakat soha nem érdekli a nyomorúságosabb férfitársaik sorsa, élete. A közhelyes tanácsok is általában jóképű férfiaktól származnak. Tudod, olyan ez, mint amikor az elképesztő tempóban dagadó vagyonú emberek osztogatják az észt, hogy semmit nem jelent a pénz, s panaszkodnak, hogy az emberek többsége "anyagias", vagy éppen harács. Pont az adottságuknak és/vagy a helyzetüknek köszönhetően válnak hiteltelenné.
2018. ápr. 30. 19:01
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
De attól mitől lesz jobb, ha belegondol az ember az okokba? Van épp elég dolog, amin gondolkodnom kell. Az meg, ha egy ember kinevet egy másikat, az a saját primitívségét mutatja be, utoljára általános iskolába éreztem ilyentől rosszul magam. Ahogy helyrejött az önbizalmam, onnantól már nem érdekel, ha valaki sugdolózik a hátam mögött (amit itt csúfolásként szoktak emlegetni, pedig lehet, nem is rólad szól).
2018. ápr. 30. 19:04
 15/29 A kérdező kommentje:
#13: Végre egy normális válasz!
2018. ápr. 30. 19:10
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
Szóval az számít normális válasznak, ami másokat pocskondiáz, holott pont arra hívod fel a kérdéseddel a figyelmet, hogy ne pocskondiázzunk másokat :) érdekes
2018. ápr. 30. 19:13
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
Oh az a normális válasz ami megerősíti a saját hülyeségedet? :D hát jó akkor nincs értelme erről beszélni.
2018. ápr. 30. 19:20
 18/29 anonim ***** válasza:
82%

Te mire gondolsz közhelyes tanácsként?

"Menj oda beszélgetni, ne feszülj rá a dolgokra, próbáld jól érezni magad és lazulj el"

Ez most közhelyes volt?

Nem vagyok jóképű, se kigyúrt, mégis bőven van sikerem nőknél.

A pénzes analógiával amúgy egyet értek, csak nem kapcsolnám ehhez a dologhoz.

2018. ápr. 30. 19:39
 19/29 A kérdező kommentje:

#18: "Nem vagyok jóképű, se kigyúrt, mégis bőven van sikerem nőknél."

Senki nem mondja, hogy csak jóképűként és kigyúrtként lehet sikeres egy pasi. Na de arra is nagy összegben fogadni mernék, hogy 175 centinél és 65 kilónál nem vagy kisebb. (Márpedig a kérdésemben ezt a lúzer kategóriát ecseteltem.) Na erre válaszolj! Hány centi és kiló vagy? Utána nyugodtan osztogathatod nekem az észt.

2018. ápr. 30. 19:53
 20/29 Diavolino44 ***** válasza:
83%

Nem, az osszes tobbi volt a normalis valasz. De mivel sajnaltatni vagy itt magad, igy azt keresed, aki szinten azert van itt!

Aki nem magas, nem helyes, stb, az rosszabb eselyekkel indul ez teny.

De mi budos foszt tudsz ellene tenni? Oszinten?

Ahelyett, hogy elfogadnad, eztdobta a gep, nezzuk meg mi az a piaci res, amivel sikereket tudsz lenni, itt sajnaltatod magad, s megsertodsz, hogy luzernek hivnak. Pedig tokeletesen reprezentalod a luzert! Pont olyan mint te.

Lattam tolokocsis sracot csajt felszedni. Suket-nemat aki tanitotta jelbeszedre a csajokat, s ossze is jott az egyik. Nekik nem volt kifogasuk, pedig nekik lehetett volna igazan.

Stephen Hawking testbe egy elo roncs volt, de meg igy is tudott csajozni. Jah ertem te nem vagy magas, jokepu meg gazdag.. na takarodj

2018. ápr. 30. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!