Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves elvált nőként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves elvált nőként hogyan sikerülhet párt találni?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 16:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt. Tehát nagy csoda lenne, ha hozzá korban közelálló férfi érdeklődést mutatna irántam. Bevallom, ettől nem érzem magam jobban.
2018. ápr. 30. 17:41
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

az USA-ban*

úgy értem, az Amerikában kicsit magyartalan volt :D

2018. ápr. 30. 17:42
 13/29 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ha esetleg korul nezel a 20as evek elejen jaro fiataloknal akkor lehdt egy ket csodalatos eved veluk :)

En se magam korosztalyabol keresek not, 21 vagyok, es 30+ tol erdekelnek :D szoval nem muszaj a 60 eves alkeszekre menned :D vannak igenyes fiatalok akiknek nem hogy felall de napi 3-4 menet alatt nem allnak le :P

2018. ápr. 30. 18:05
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért amerikai 60 éves férfiak nem pont olyanok mint a magyarok:)))))
2018. ápr. 30. 18:16
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Valóban nem. Sokkal rondábbak, lepukkantabbak és dagadtabbak átlagban mint a magyar férfiak :)

Az amerikai férfiak NEM egyenlőek George Clooney-val, az 1 a 300 millióból. Egy átlagos amerikai proletár iszonyú ronda, ráadásul a farkuk is 12 centi, lehet már fel se áll.

2018. ápr. 30. 18:20
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted. Szerintem még nem. Na pont így készül egy ilyen felmérés.
2018. ápr. 30. 18:23
 17/29 anonim ***** válasza:
Még= meg
2018. ápr. 30. 18:24
 18/29 anonim ***** válasza:
86%

A nővérem 41 éves elvált nőként egy korábbi munkája és közös ismerősök révén ismerte meg a párját, aki egy jóképű, jófej 40 éves, szintén elvált férfi.

A barátnőm 38 évesen vált el, korábbról ismerte a jelenlegi párját, aki a válás után egy évvel kezdett el közeledni hozzá. Egyébként egy 45 éves, szintén elvált szállodaigazgató.

Én "csak" 33 éves elvált nő voltam, 4 éves gyerekkel, mikor a lányom révén megismertem a férjemet, aki akkor 31 éves, elvált szofverfejlesztő volt. 8 éve vagyunk együtt.

Mint látod, egyik pasi sem öreg, és főként nem alkoholista.

2018. ápr. 30. 18:47
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a felmérés baromság. Csinos, negyvenes elvált nő vagyok és bármikor találok pasit szexre. Igaz, én normális kapcsolatra vágyom, tehát elutasítom ezeket az ajánlatokat, de ez már az én bajom. A lényeg, hogy húsztól hatvanig bármely korosztályból udvaroltak már nekem és akartak lefektetni. Ugyanezt elmondhatja magáról egy hatvanas fószer? Nem hinném. A szexpiaci értékemmel nincs semmi baj, a morális értékrendemmel annál inkább, mert én normális párkapcsolatra vágyom és eszem ágában sincs lejjebb adni az igényeimből. Viszont boldog vagyok így is, szeretem az életemet, nem cserélnék mással, fiatalabbal sem. A grafikonodat nyugodtan feldughatod a hátsódba :-)
2018. ápr. 30. 18:50
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Szexre jó, hogy találsz. Az lenne a világ hetedik csodája, ha nem találnál nőként. De nem attól lesz értékes valaki a társkeresési piacon, hogy hányan eresztenék bele egy patron ondót, az önkielégítés helyett. Hanem az, hogy hányan akarnának ennél valamivel is többet. Egy 40 éves nővel már senki nem tervez hosszútávon. Még szexre sem kell a legtöbb 40 éves férfinek, mert minek, amikor azok válogathatnak a 25 éves nők között is? (Szeretőnek és feleségnek egyaránt)

Ha így nézzük, reális a felmérés. 40 éves nővel tényleg kb. 60 éves pasi tervezne hosszútávon.

2018. ápr. 30. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!