Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet valami olyan baj velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami olyan baj velem ami miatt változtatnom kellene a mentalitásomon vagy csak rossz helyen keresek?

Figyelt kérdés
Magam se tudom milyen lány is illene mellém.Én kb egyszerre vagyok intro és extrovertált is.Persze akkor nyílok meg könnyebben másoknak ha haverok is ott vannak velem,nekem részben ők jelentik az életem.Szeretnék barátnőt,főleg hogy 2 legjobb barátomnak már van.De én nem tudom milyen lányt keresek.Néha eljártam a két legjobb barátommal diszkóba,de ott sok volt a számomra unszimpatikus lány,ha tetszett valamelyik annak meg tetoválása volt.Egyszer egy haverom mondta,hogy tetszem az egyik lány barátjának,de én abból hogy egyszer kétszer rám mosolygott meg nem engedte hogy haverok poénkodjanak velem ebből nem tudtam leszűrni,de persze hogy ő is bulizós amúgy.A másik hogy bulikban vagy a városi rendezvényeken csak a tőlem fiatalabb lányok nyomultak.De őszintén egy tőlem 6-7 évvel fiatalabb lánnyal azon kívül hogy megfektettem mit jót kezdjek ? Teljesen tanácstalan vagyok.A másik meg inkább negatív példa hogy a barátomra az asszonya annyira rá van mászva kb betáblázza hogy félek össze jönni bárkivel is.Néha azzal nyugtatóm magam hogy valami érzelmileg elnyomható lány kell,aki nem tudd engem betáblázni.De azt meg tudom hogy úgy is olyan jó szívű lennék hogy tenyeremen hordoznám.Tudom hogy lehet nyafogásnak tűnik,de nekem ez valahol probléma és jól eset kiírni.Ehhez a nyafihoz az vezetett hogy ma egyedül kocsikáztam a belvárosba és hiányoznak azok az idők amikor a főutcán még 120km-erel nyomtuk és röhögtünk hogy oda vertünk egy-két audisnak.
2018. ápr. 29. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az önismeretet kezdheted úgy, hogy átgondolod vajon jó helyen vagy-e, azt tanulod, amit szeretnél, azt dolgozod, amit szeretnél? Van-e értelmes hobbid? Milyen a családod? Jó-e a kapcsolatod a szüleiddel? Van-e hiteles anya és apaképed? Mit szeretnél mondjuk 5 év múlva? Mik a pozitív tulajdonságaid? Mik a negatív tulajdonságaid? Van-e elég önbizalmad? Mi az élet értelme? stbstbstb A lényeg, hogy tegyél fel magadnak kérdéseket, amelyekről úgy gondolod, hogy előbbre vihetnek téged!

Plusz, rengeteg témához kapcsolódó könyv és előadás van. Egy kicsit ezeknek lehetne utánanézni. Bemész könyvesboltba és rengeteget fogsz találni, válassz olyat, aminél úgy érzed érdekelne a téma.

2018. ápr. 29. 22:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Azt se tudom milyet szeretnék.Néha már úgy érzem depressziós vagyok,de ez viszont attól van gondolom hogy az egyik barátom éppen hogy nem nősül meg,én meg a munkán kívül semmit nem értem el és egyedül érzem magam.
2018. ápr. 29. 22:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Szüleimmel jó a kapcsolatom.5 év múlva szívem szerint rendőr lennék és akit lehet csak szívatnék.
2018. ápr. 29. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Például itt elég jó kiadványok szoktak lenni, mondjuk ilyen: [link]
2018. ápr. 29. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:

"Azt se tudom milyet szeretnék." Akkor valahol itt kezdődik a probléma... Erre neked kell rájönni mit szeretnél.

De az mondjuk biztosan nem utal nemes jellemre, ha azért akarsz rendőr lenni, hogy másoknak rosszat tegyél. Ki mint vet, úgy arat... szokták mondani. Ne várd, hogy hozzád is jobb legyen majd az élet.

2018. ápr. 29. 22:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Talán valami csendes visszafogott lányt,de ott is ott az esélye hogy betábláz vagy hogy annyira megváltozom mellette hogy nem leszek önmagam.
2018. ápr. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!