Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet valami olyan baj velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami olyan baj velem ami miatt változtatnom kellene a mentalitásomon vagy csak rossz helyen keresek?

Figyelt kérdés
Magam se tudom milyen lány is illene mellém.Én kb egyszerre vagyok intro és extrovertált is.Persze akkor nyílok meg könnyebben másoknak ha haverok is ott vannak velem,nekem részben ők jelentik az életem.Szeretnék barátnőt,főleg hogy 2 legjobb barátomnak már van.De én nem tudom milyen lányt keresek.Néha eljártam a két legjobb barátommal diszkóba,de ott sok volt a számomra unszimpatikus lány,ha tetszett valamelyik annak meg tetoválása volt.Egyszer egy haverom mondta,hogy tetszem az egyik lány barátjának,de én abból hogy egyszer kétszer rám mosolygott meg nem engedte hogy haverok poénkodjanak velem ebből nem tudtam leszűrni,de persze hogy ő is bulizós amúgy.A másik hogy bulikban vagy a városi rendezvényeken csak a tőlem fiatalabb lányok nyomultak.De őszintén egy tőlem 6-7 évvel fiatalabb lánnyal azon kívül hogy megfektettem mit jót kezdjek ? Teljesen tanácstalan vagyok.A másik meg inkább negatív példa hogy a barátomra az asszonya annyira rá van mászva kb betáblázza hogy félek össze jönni bárkivel is.Néha azzal nyugtatóm magam hogy valami érzelmileg elnyomható lány kell,aki nem tudd engem betáblázni.De azt meg tudom hogy úgy is olyan jó szívű lennék hogy tenyeremen hordoznám.Tudom hogy lehet nyafogásnak tűnik,de nekem ez valahol probléma és jól eset kiírni.Ehhez a nyafihoz az vezetett hogy ma egyedül kocsikáztam a belvárosba és hiányoznak azok az idők amikor a főutcán még 120km-erel nyomtuk és röhögtünk hogy oda vertünk egy-két audisnak.
2018. ápr. 29. 21:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Iszol te rendesen? Hajadismijen.
2018. ápr. 29. 21:55
 2/16 anonim ***** válasza:

Igyál wgy felest :D aztán meg kettőt és így tovább duplazva :D egyszer már jó lesz valamelyik lány neked ;)

Hány évesen vagy te ilyen elcseszett kedvű?

2018. ápr. 29. 21:58
 3/16 A kérdező kommentje:
22
2018. ápr. 29. 21:59
 4/16 A kérdező kommentje:
Inni nem szoktam,az autóvezetés a mániám.
2018. ápr. 29. 22:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Keress egy autómániás csajt. Van egy-kettő. :D
2018. ápr. 29. 22:01
 6/16 A kérdező kommentje:
De java részének van tetoválása :D
2018. ápr. 29. 22:01
 7/16 anonim ***** válasza:

lekaparod róla, nagy ügy

lehet nyersz is vele

2018. ápr. 29. 22:04
 8/16 anonim ***** válasza:

"hiányoznak azok az idők amikor a főutcán még 120km-erel nyomtuk és röhögtünk hogy oda vertünk egy-két audisnak"

Bizony, ideje lenne már felnőni...

"valami érzelmileg elnyomható lány kell,aki nem tudd engem betáblázni.De azt meg tudom hogy úgy is olyan jó szívű lennék hogy tenyeremen hordoznám"

De nagyon jó szívű vagy, hogy egy másik emberen szeretnél uralkodni.

Hát van elég sok tennivaló, mire lesz normális kapcsolatod az biztos! A helyedben most az önismerettel foglalkoznék erőteljesen!

2018. ápr. 29. 22:05
 9/16 A kérdező kommentje:
Amúgy ott írtam hogy úgy is a tenyeremen hordoznám,azzal csak magam vigasztalom hogy uralkodnék rajta,úgy se tennék olyat.És az önismerethez hogyan lássak hozzá ?
2018. ápr. 29. 22:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, változtatni kellene a mentalitásodon. Nem lesz piskóta!

Ha nem akarsz magadnak diszkós lányt, akkor ne a diszkóban keresgéld.

2018. ápr. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!