Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha megismernéd számodra külsőleg belsőleg az igazi tökéletes társat de jelenleg nem lehetne a tiéd elfelejtenéd örökre?
Szóval tegyük fel tényleg az külsőleg is amire mindig vágytál pont az ideálod, és belsőleg is a lelki társad. De jelenleg nem megoldható a kapcsolat mert lett valakije illetve messze lakik, de a jövőben közelebb kerülhettek egymáshoz.
Ti ilyen esetben elvágnátok minden szálat és örökre elfelejtenétek vagy egy vékony remény sugarat mindig nyitva hagyva reménykednétek úgy hogy közbe nyittok más irányba is?
Engem személy szerint nem érdekel a távolság, szóval ha úgy lenne bármibe belevágnék.
De az hogy ha összejönne valakivel, az összetörne, nem hinném hogy tovább reménykednék, és várnám mikor lenne szabad újra.
F.
Én megismertem valakit, aki tényleg "mesebeli királyfi fehér lovon"(igen a maga rengeteg hibájával)
A remény hal meg utoljára, de sajnos elég kicsi az esély arra, hogy ismét összehoz minket a sors, és lehet köztünk bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!