Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az afrikai embereknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az afrikai embereknek miért nincsenek társkeresési problémái?

Figyelt kérdés

Sose hallottam még arról, hogy egy afrikai pasas azért panaszkodott volna, hogy nem tud magának nőt keresni.

(nekem nincsenek gondjaim a lányokkal való ismerkedéssel, a kérdést nem magam miatt tettem fel)

2018. ápr. 29. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Menj fel redditen az Incel nevű oldalra és olvasgasd a kommenteket, hozzájuk képest az itteni Balázskák aranyos kis kezes bárányok. :D
2018. ápr. 29. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a nyomor, éhezés, és gyógyíthatatlan betegségek jobban lefoglalják a gondolataikat.
2018. ápr. 29. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:
8%

Azert mert egy feka pasi ha elkezd flortolni es latja, h ez kolcsonos akkor (az europaival ellentetben) atveszi a kezdemenyezest es lep, ez nem csak klubokra igaz, hanem munkahely, barmi mas. Itt nem valami unintelligens bevandorlora kell gondolni, en pl a ceg egyik accountos feka sracarol, zsinorban dont noket mert onbizalma van, ertelmes, es nem totyog topog h akkor most mi legyen.

Van olyan feka pasi aki szinten normalis, jo meloja van es szabalyosan eladja magat mint valami marketinges, es a vicc az egeszben, h a haloszobaban egyszeruen verhetetlenek. En New Yorkban elek evel ota...dobbenet:-)))

Bunko feka pasival meg nem talalkoztam, hutlennel igen:-)))Pluss akikrol szo van hihehetetlenul jol neznek ki....es ossze nem lehet hasonlitani az europai pasikkal. Nem azt mondom h jobbak-masabbak. Egyebkent az elutasitast is ertik csakugy mint az europaiak, mennek tovabb vadaszni nem gyakorin panaszkodnak:-)))

2018. ápr. 29. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!