Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnak a nők az olyan férfiakhoz akinek lenne lakásuk, tudnának egyedül lakni de inkább szüleiknél laknak mert így azt az ingatlan jó pénzért ki lehet adni és így tud gyűjteni az a férfi?
Tudtad értelmezni a kérdést? Kétlem.
Leírta a kérdező, hogy már van saját lakása, de mivel ő még plusz pénzt akar, ezért a saját lakását kiadja albérletnek, ő meg otthon marad anyucinál. És vajon mire kell még gyűjtögetni, ha már van saját lakása? Ergó, akkor biztos, hogy jól is keres.
De a gazdagok legtöbbje mind zsugori, harácsol és még többet akar.
Randiztam párszor egy ilyen férfival. Kérdeztem tőle, hogy ha oda kerülne esetleg a sor, meg tudnánk-e oldani az együtt lakást. Azt mondta persze, költözzek én is a szüleihez, mert neki kell a bérleti díj, annyira meg nem hülye, hogy albiba menjen.
Na neeeem, nem azért költöztem el otthonról, hogy át költözzek valaki más szüleihez.
Most olyan 40-41 éves lehet és még mindig otthon lakik az anyukájával.
Szó sincs arról hogy jól keresnék nagymamám meghalt és tőle örököltem ezt a lakást és igen havi 165at keresek szóval jó ha van mire félre tenni.
Nyilván ha lenne egy párom akkor nem a szüleimmel laknék tovább ha nem önállóan ez természetes lenne
Kérdező, nem azért, de a 15-os válaszod és a kérdésed merőben ellentéte egymásnak! És merőben mást jelent a kettő.
Szóval légyszi, döntsd már el, hogy melyik az igaz.
#17. Te merőben hülye vagy. :D
Csak mást akartál beleolvasni a kérdésbe, mint ami ténylegesen ott van. Lány vagy, édesem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!