Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan viszonyulnak a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulnak a nők az olyan férfiakhoz akinek lenne lakásuk, tudnának egyedül lakni de inkább szüleiknél laknak mert így azt az ingatlan jó pénzért ki lehet adni és így tud gyűjteni az a férfi?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 13:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Tudtad értelmezni a kérdést? Kétlem.

Leírta a kérdező, hogy már van saját lakása, de mivel ő még plusz pénzt akar, ezért a saját lakását kiadja albérletnek, ő meg otthon marad anyucinál. És vajon mire kell még gyűjtögetni, ha már van saját lakása? Ergó, akkor biztos, hogy jól is keres.

De a gazdagok legtöbbje mind zsugori, harácsol és még többet akar.

2018. ápr. 27. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
nem kell annak hót gazdagnak lenni, akinek fiatalon lesz lakása. lehet örökölte. aztán lehet minimál bért keres, és szeretne autót venni, vagy csak félrerakni, bármihez jól jöhet majd. nagyon negatívak vagytok.
2018. ápr. 27. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Randiztam párszor egy ilyen férfival. Kérdeztem tőle, hogy ha oda kerülne esetleg a sor, meg tudnánk-e oldani az együtt lakást. Azt mondta persze, költözzek én is a szüleihez, mert neki kell a bérleti díj, annyira meg nem hülye, hogy albiba menjen.

Na neeeem, nem azért költöztem el otthonról, hogy át költözzek valaki más szüleihez.

Most olyan 40-41 éves lehet és még mindig otthon lakik az anyukájával.

2018. ápr. 27. 15:11
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, az ilyen egy életképtelen p!cs, jó, hogy lepattintottad.
2018. ápr. 27. 15:39
 15/19 A kérdező kommentje:

Szó sincs arról hogy jól keresnék nagymamám meghalt és tőle örököltem ezt a lakást és igen havi 165at keresek szóval jó ha van mire félre tenni.

Nyilván ha lenne egy párom akkor nem a szüleimmel laknék tovább ha nem önállóan ez természetes lenne

2018. ápr. 27. 15:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Előreszaladnak a lányok!Mit képzelnek ? Valaki az első randira is csak úgy hívjon el valakit hogy egyébként van egy üres kecója amibe azonnal be lehet költözni??!! Derüljön ki összeillenek e és majd utána ráér lakáskiadás helyett ott inkább összebútorozni. A lányok valahogy rosszabb néven veszik ha a srác anyja csinálja a reggelit mint azt mikor a pasijuk vadidegen lakótársa nyit rájuk mikor kakilnak....
2018. ápr. 27. 16:33
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, nem azért, de a 15-os válaszod és a kérdésed merőben ellentéte egymásnak! És merőben mást jelent a kettő.

Szóval légyszi, döntsd már el, hogy melyik az igaz.

2018. ápr. 27. 16:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Engem nem zavarna mindaddig amíg felelősségteljes, komoly, intelligens a szóban forgó férfi.
2018. ápr. 27. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:
49%

#17. Te merőben hülye vagy. :D

Csak mást akartál beleolvasni a kérdésbe, mint ami ténylegesen ott van. Lány vagy, édesem?

2018. ápr. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!