Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tekintenek a nők arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tekintenek a nők arra a férfira, aki 36 évesen még otthon, a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

# 7

Attól mert anyádék egy lukban laktak és neked babkonzerven kellett élned hónap végén 26 évesen egy albérletben, attól még vannak jómódú családok, nagy ikerházakkal akár, és a gyerek akár kereshet jól is, 300-400 ezret, tehet félre saját lakásra.

Irigykedésről szokjatok le.

2018. ápr. 25. 22:38
 12/22 anonim ***** válasza:

Akár ikerház, akár emeleti lakrész, de teljesen egymásba folyik az élete a szülőkkel.

Nálam nem lenne második randi.

2018. ápr. 25. 22:55
 13/22 anonim ***** válasza:

Jó, de aztán honnan tudjuk, hogy az ilyen kommenteket nem olyan lányok írják, akiket el sem hívnak randizni, olyan ocsmányak?

Gyakorin esélyes.

2018. ápr. 25. 23:00
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Megy az álszentkedés ezerrel úgy látom :D

A valóság viszont tényleg az, hogy teljesen máshogy néznek a nők egy önálló férfira, mint egy valakire aki valamilyen formában a szüleivel lakik, még ha külön lakrésze is van, akkor is ott van a mami, mamahoteles lúzer és kész. A nők ezt fejben elkönyvelik. A lakótárssal is az a baj, hogy nincs magánszférád, a hülye haverod hallja ahogy szexeltek, esetleg még trollkodik is.

Onnantól válik valaki férfivá, hogy teljesen egyedül él, és ezt a nők is így gondolják. Akár albérlet akár nem, nyilván jobb a saját lakás, csak ugye akkor nem lehet könnyen megpattanni ebből az országból ha összeszarja magát a rendszer. Márpedig most nagyon rezeg a léc.

2018. ápr. 25. 23:32
 15/22 anonim ***** válasza:
9%
Milyen álszenteskedés? Legtöbb nő bevallotta, hogy a lakásra meg a pénzre megy, igazi csóró balkáni szutykok. :D
2018. ápr. 25. 23:53
 16/22 anonim ***** válasza:

13-as írta:

"Jó, de aztán honnan tudjuk, hogy az ilyen kommenteket nem olyan lányok írják, akiket el sem hívnak randizni, olyan ocsmányak?

Gyakorin esélyes."

Nem érzem magam ocsmánynak, és mások sem tartanak annak. Dekoratív lány vagyok, egyetemet végeztem (nem büfé szak, ilyen egy évben 10 végez az országban).

De engem hiába hívnának randira, nyáron lesz az esküvőm:)))

Viszont azt fenntartom, hogy nekem otthon lakó srác nem kellett volna, ha ikerház, ha külön emelet, akkor sem:)

L/23.

2018. ápr. 26. 09:01
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a feltételezést kedves 13-as, de én ennek a 36 éves férfinak a testvére vagyok...

Az érdekelt, hogy külső szemszögből mik a vélemények egy ilyen helyzetről.

2018. ápr. 26. 09:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Nagyon cselesnek gondolod magad, de hidd el, tökmindegy, hogy a tesód kérdezi vagy te, a válaszok ugyanazok akkor is.
2018. ápr. 26. 09:46
 19/22 anonim ***** válasza:

16

Tudjuk, mérnök a férjed, tökéletes életed van, és egész nap a gyakorin lógsz.

2018. ápr. 26. 10:14
 20/22 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi az oka.

Másodunokatesóm 34, és az édesanyjával él - akinek tüdőrákja van, és az utóbbi időkben egyre gyengébb, sokszor nem tud kikelni az ágyból. (A férjjel már rég elváltak, ő azóta el is hunyt, a fia az egyetlen segítsége.) Ő segíti, ápolja, intéz mindent.

Előtte úgy gondolom, le a kalappal. Van is párja, ő is velük lakik.

Párom egyik munkatársa lassan 40 lesz, ő is otthon él az édesanyjával, de ő azért, mert nem vágyik másra. Lenne pénze elköltözni, de neki ez így tök jó, anyuci kiszolgálja. Na, az ilyet nem tudom megérteni, nem csodálom, hogy nincs senkije.

2018. ápr. 26. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!