Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaszi este, sok boldog ember a városban. Nekem miért nem megy?
Egy budapesti parkban sétálgatok. Amerre nézek, boldog fiatalok. Beszélgetnek, haverkodnak. Rengeteg a szép lány, vagy a barátjukkal kézen fogva, de most láttam kettőt, akik magukban voltak.
És itt vagyok én. Tök egyedül. Senki rám sem néz. Mintha nem is léteznék.
Az elöbb találkoztam egy kis állattal. Olyan aranyos volt, odajött, le tudtam fényképezni. Pár percig elidőzött velem, engem meg teljesen lefoglalt az édes kis pofája. Aztán ő is továbbállt. Én pedig újra ráeszméltem, hogy se barátok, se barátnő, se semmi.
Csak egy introvertált, nem jóképű srác mindennapjai.
Már az is sok mindent elmond, hogy magadat nem jóképű, introvertált srácként jellemzed. Nyilván ezt a negatívizmust sugárzod is. Szívesebben ismerkednek az emberek olyanokkal, akik barátságos, pozitív benyomást keltenek. Nem szimpatikus hozzáállás sokaknak, hogy azzal akarnak inkább találkozni, beszélgetni, sétálgatni, stb., aki boldog, vidám, de a legtöbb ember mégis ilyen.
Próbáld meg magadban is megtalálni azt, amiért egyedül is jól érezheted magadat, boldog lehetsz, és utána, ha már nem akarod ennyire görcsösen, akkor lehet, hogy előbb sikerül valakivel randizni, mint így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!