Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak és nők, nektek mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és nők, nektek mennyire kizáró ok ismerkedésnél, ha valaki már nagyon régóta egyedül van?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, ismerkedtek valakivel, és feltűnően kerüli a témát, hogy mennyi ideje van egyedül. Aztán egy idő után a beszélgetéseitek elmélyülnek, és elmondja, hogy már 8 éve. Mennyiben befolyásolná ez a randizás további menetét?

Joggal tarthat az ember már ilyenkor attól, hogy egy ilyen régóta egyedül lévő illető már rigolyákkal küzd? Vagy hogy teljesen elszokott attól, hogy van mellette valaki, és nem biztos, hogy már tudna igazán szeretni?(De legalábbis sokáig tartana őt "megnyitni".) Vagy attól, hogy a kialakult kis szingli világába már nem biztos, hogy úgy Isten igazából be tudna engedni bárkit is?

Ti hogy látjátok ezt? Mennyire jelentene ez problémát?

2018. ápr. 21. 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem zavar, de felveti bennem a kérdést hogy lehet hogy alkalmatlan egy kapcsolat kialakítására.
2018. ápr. 21. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Engem zavarna. Pár éve megismertem egy 43 éves férfit. Még soha nem volt kapcsolata és a szüleivel lakik. Ha jobban megismeri az ember nagyon látszik rajta, hogy valamilyen enyhe pszichés zavarral küzd. Tehát a kérdésedre válaszolva én erősen elgondolkoznék, hogy egy férfi mért van 8 éve egyedül. Ott valami nem stimmel
2018. ápr. 21. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Semennyire. Érett gondolkodású, felnőtt ember vagyok, aki nem húz rá mindenféle kitalált elméletet és előítéletet másokra. A rigolyák meg... Mindenkinek van valami rigolya.
2018. ápr. 21. 14:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Semennyire, nekem is a következő barátnőm lesz az első és nem azért, mert beragadt a szobaajtóm és nem sikerül kinyitni anyum nélkül. Ahogy most így hirtelen végiggondolom, talán másodév alatt volt 4-5 olyan hónap amikor bennem volt hogy most lenne időm valakire, de akkor valahogy kimaradt. Tehát, ha nem hagyott rajta semmilyen komoly nyomot az egyedüllét, akkor nem probléma.
2018. ápr. 21. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, mert azt jelzi, hogy rendes a nő, vagy a férfi. Komoly kapcsolatra vágyik.
2018. ápr. 22. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!