Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi évesen nem itt kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi évesen nem itt kellene tartanom?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, nőtlen. Cirka 6 éve már, hogy lassan nem találok párt magamnak. Az előző kapcsolatom 9 hónapig tartott, előtte csak egy 3 hónapos kapcsolatom volt, a kettő között szintén igen sok idő telt el. Lassan ott tartok, hogy feladom és nem keresek tovább, mert minek...a sorozatos kudarcok nem nagyon motiválnak arra, hogy társam legyen, így aztán vettem egy panellakást és szépen berendezkedtem az életem végéig tartó egyedülálló életre. Sajnos ebbe rendesen bele is szoktam, a függetlenség, az, hogy nem kell alkalmazkodnom és ha hazamegyek hullafáradtan, nem kell még a gyerekkel is foglalkoznom, aki csimpaszkodik a nyakamba. Viszont mégiscsak hiányzik valaki....Randizgatni próbáltam már, néhol sikeresen, de az utolsó pillanatban meghátrálok, mert azt érzem, hogy be akar férkőzni a jól felépített életembe. A társkeresőkben csalódtam, a Tinderen egy hónap alatt 1 (!!) matchem volt, hagytam is a fenébe. A legtöbb csaj jóképűnek mond, szóval külsőleg nem nagyon van probléma...szerintetek mi lehet a gond?
2018. ápr. 21. 01:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Átlag normális férfitársamnak képzellek el. Behatárolható férfias, emberi gondolkodással. Talán túl átlagos is vagy, amolyan "hétköznapi szürke" egyén. Aki egyébként nem is biztos, hogy annyira szürke, hanem nagyon is értelmes...

Ha magadra ismersz, akkor talán itt lehet a gond. Nézd meg, a leghülyébb, legsötétebb barmoknak mindig akad nő, sőt már több gyerekük is van. Túl helyesen írtad ki ezt a kérdést ahhoz, hogy azt gondoljam te is annyira sötét vagy. Ne add fel, időnként észreveszik az ilyen embereket is.

2018. ápr. 21. 01:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Behúzod a féket, mert attól félsz, be akar férkőzni a jól felépített életedbe...te magad adtad meg a választ. Igen, a párkapcsolat arról szól, hogy beférkőzünk egymás életébe és kialakítjuk a mi életünket. Te csak dugópajtit keresel, de ebben a korban ez egyre nehezebb lesz. Egy harmincas, egyedülálló nő vagy gyereket akar, vagy van neki. Ilyen az élet.
2018. ápr. 21. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!