Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni szomorú pasik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni szomorú pasik és lányok hogyan jönnének ki egymással ha szerveznénk nekik egy randit?

Figyelt kérdés
Egymásra találnának? Vagy nem lenne semmi?
2018. ápr. 20. 14:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
18%

Biztosan egymásra találnának páran, a többség meg nem.

Bár szerintem senki el sem menne, így nem lenne sok értelme ilyen kezdeményezésnek. :D

2018. ápr. 20. 17:12
 22/24 anonim ***** válasza:
68%

Ez akkora hülyeség, hogy azért nincs valakinek barátnője, mert "nem elég jó".

Engem pl a környezetem teljesen normálisnak tart, nincsenek önbizalmi gondjaim, meg igazából semmi sem.

Mégis egész életemben egyedül voltam és most is egyedül vagyok.

Ami ebből a tanulság, hogy az élet nem épp igazságra épül. Egy kapcsolat nem úgy jön, "ő most megérdemli". Szerintem sokkal inkább szerencse kérdése.

Ki jár olyan szerencsés helyen, ahol nagy esély van hogy megkedvelje valaki.

2018. ápr. 20. 18:02
 23/24 anonim ***** válasza:

erősíteném a 22-es választ..

vannak véletlenül egyedül maradt emberek..őket jó lenne nem hergelni

és am mint szingli férfi nem mennék el a rendezvényre mivel nem hiszek az ilyen leszervezett dolgokban...

plusz kb bármelyik csajt elhozhatnám a valóban rászoruló társaim elől :)

szomi meg inkább a sok instabil kapcsolat miatt vagyok..elveszi az egésztől a kedvem

2018. ápr. 20. 20:49
 24/24 anonim ***** válasza:
ezek szerint nem hiszitek el..nem baaaj
2018. ápr. 20. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!