Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni szomorú pasik és lányok hogyan jönnének ki egymással ha szerveznénk nekik egy randit?
7-es: te eleg rosszul látod a dolgokat.
Volt itt korábban egy fickó, akinek meg az volt a baja, hogy magas, nyurga testalkatú volt.
Fejben van veletek a probléma. 170 cm ugyanis teljesen normális magasság. A nők az egészséges személyiségű srácokhoz vonzódnak. Ezért van az, hogy olyanok is ülnek a csajozós tanfolyamokon, akik jól néznek ki, mìg mások nem egy Brad Pitt, de tud maganak nőt szerezni.
"Külső téren a nők messze válogatósabbak, mint a pasik és ti azt hiszitek, hogy ez a normális"
Az állatvilágban is így van (a nőstények dolga a szelekció), úgyhogy ez a normális.
Légy szíves, mutass már egy konkrét hozzászólást, ahol egy egyedülálló nő teljes nyíltsággal azt vallja, hogy neki a külső nem fontos, csak a belső tulajdonságok, mert én itt eddig csak olyat láttam, hogy valaki azt mondja, hogy "a (jelenlegi) barátom egyáltalán nem jóképű / előnyös külsejű / kizárólag a belső tulajdonságaiba szerettem bele" stb., de olyat, hogy valaki azt nyilatkozta volna, hogy "egyedülálló vagyok, és nekem annyira csak a belső tulajdonságok fontosak, hogy minden mást háttérbe szorít", itt még egyszer sem olvastam.
Ja, és én személy szerint többször egyértelműen leírtam itt, hogy nekem igenis nagyon fontos a külső (a saját külön mércém szerint, tehát lehet, hogy ami nekem tetszik, az esetleg az itteni nők többségének abszolút "fúj" kategória), de minden egyes alkalommal lepontoztak. Na, akkor most mi kell, őszinteség vagy képmutatás? El kellene már végre dönteni.
Az ötlet szerintem nem rossz, hogy hozzuk össze az itteni magányos embereket, de nem lenne belőle semmi. Személyesen is ismerek nem egy olyan embert, aki csak panaszkodik, hogy egyedül van, de nem tesz semmit azért, hogy találjon magának valakit. Itt is azt látom, hogy elég sok ilyen ember van, sőt ezt meg is tapasztaltam. Én megértem, hogy félnek a csalódástól stb. és inkább beletörődnek abba, hogy egyedül maradnak, viszont ez nem megoldás.
Egyébként én szintén nem egy 170 körüli férfit vagy olyan embert ismerek, akik nem éppen a "legjobb" pasiknak vagy csajoknak számítanak, mégis van párjuk. Szóval nem lehetetlen találni valakit, ha valaki tesz érte és nyitott rá. Azt vettem észre, hogy a legtöbb embernél a nagy önbizalomhiány gond és azt hiszik nem elég jók a másiknak vagy egy kapcsolatra. Nincsenek tisztában azzal, hogy többet is kihozhatnának magukból.
De ez elég sértő azért. A "selejtet" összehozni. És ezt nem sértésből mondom, nőket, férfiakat, magamat is ide értem.
Csak mert van egy oldal, ahol sokan sírnak, azoknak egymásra kell találniuk? Pont ezért vannak szar kapcsolatok, mert az emberek nem keresnek, csak minden szembejövőt át akarnak alakítani.
Komolyan mondom, barátkozni sem akarnék itt a többséggel, nemhogy többet.
Pont ezzel a hozzáállással van a gond, hogy "selejtként" tekintesz magadra. Azért, mert valaki egyedülálló és magányosnak érzi magát még nem lesz selejt és miért ne ismerkedhetne akár itt. Tudom, hogy ez nem társkereső oldal, én sem erre használom, viszont aki nem nyitott semmire az nem is fog ilyen hozzáállással társat találni, sem itt, sem máshol.
18-as, a selejtet úgy értettem, hogy a maradék. Nem keresek párt, és nem is értem, mások miért akarnak már vért hányva erőlködve is kapcsolatot, mindegy kivel, csak valakivel.
Pláne ezen az oldalon, ahol a pasik többsége azon bőg, hogy nincs autója, meg minden nő qrva, ki akarna ezektől bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!