Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaltok ilyet?
Engem kicsi korom óta kb két dolog érdekel kifejezetten: a sport és a játékok/ IT cuccok.
Az ismerőseim döntő többsége valamelyik csoporthoz tartozik, exek szintén, de ettől még jóban vagyok művészekkel, zenészekkel, pedagógussal, bölcsésszel stb..
Szerintem ez valami fura általánosítás, bár tény, hogy hosszútávon a hasonló érdeklődésű emberek lesznek többségben az ismerősök között, hisz velük tudsz hasonló programot keresni.
26L
Nem mondom azt, hogy minden nő ilyen lenne, de ismerek ilyen lányt. Egyetemen ismertem meg. Gólyatáborban rástartolt pár felsőbb évesre, az egyikükkel összejött. Képben lett az egyetemi dolgokkal. Utána lecserélte egy srácra, aki korrepeket tartott, ő segített neki a zh-kon. Utána összejött egy HÖK-össel és betolatta magát. Utána újra egy másik korrepes sráccal. Aztán az egyetem vége felé összejött egy sráccal, aki szintén végzős volt, jó melóhellyel és anyagi háttérrel, egyből kapott munkát ugyanannál a cégnél.
Anyám reakciója a sztorira: Jól csinálta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!