Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy egy alacsony lány ilyet ír ki tinderre? "160cm vagyok ("előny" 180 cm vagy felett) "
Ez komoly? Még nők közt is irtó picinek számít a 160 centi.
Én pont hogy 180 centi felett vagyok, bár nem sokkal. Mielőtt jönne a femináci hadsereg a szokásos "na mi van törpe, megsértődtél" szöveggel.
Csak nem értem, hogy az ilyen felszínesség miért tök normális manapság.
Kb. mintha holnaptól kiírogatnák a férfiak, hogy
Csak hosszú combú lányok írjanak
80B mellbőség alatt ne írjatok
10% testzsírszázalék felett hanyagolj.
Stb.
Az is ugyan úgy gusztustalannak tartanám, mint ezt. De ez olyan elfogadott dolog manapság a nők részéről.. 150 centis nők igénylik a 180-190 centis pasikat.. Ezen meg országos felháborodás lenne, amiket én írtam példából, hogy szemtelenednek a férfiak.
Én úgy látom, hogy ez a nagy egyenjogúság nagyon rossz irányba megy, és átestünk a ló túloldalára.
Csak egy tinderes tucatribi baromságai, nem kell véresen komolyan venni.
"nem szexpartnert keresek" - írd oda neki, hogy akkor sakkozatok egyet, lehet ő a világos, ha már felül sötét.
# 3
Akkor tartsa magában a kis feltételeit, mert ez primitívség.
Holnaptól farokméreteket írunk ki tinderre, vagy mi?
5- primitívség?
Bakker.. nem tetszik, lapozz tovább. Hüledezhetsz itt, de a világ így működik.. vagy elfogadod, vagy elégedetlenkedhetsz és fent akadhatsz mindenen, ahelyett, hogy élveznéd azt az életből ami élvezhető.
Nézd, a tinderes csaj egy 180 cm-s pasival akarja élvezni az életet.. na és? Az ő dolga!
# 6
Hiányod van, vagy miért minden második szavad az "élvet"?
# 6
hányingerem van az ilyen yolo libsi kutyáktól
gondolom első sorból tüntetnél a gender szak mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!