Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ki lehet jelenteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki lehet jelenteni, hogy egy romantikus, álmodozó típusú nő a kedves férfiakhoz vonzódik vagy ez nem törvényszerű?

Figyelt kérdés

Nyilván egy érzelmes, szenzitív, álmodozó típusú nő egy olyan férfi közeledésére vágyik, aki jól tud játszani a szívének a húrjain - legalábbis a józan ész ezt mondaná. Akinek ilyen az alaptermészete, tapintatos, sosem bunkó, tud szeretni - és pont ezek miatt egy romantikus nővel hamar összhangba kerülnek, együtt tudnak "rezegni", már rövid idő után egymásra tudnak hangolódni. Egy flegma, nagyképű, közönyös rosszfiú nem hinném, hogy nagy hatással tudna lenni egy álmodozó természetű nőre, nem tudja érzelmileg felkavarni, pont azért, mert totál más világot képviselnek.

Szerintetek mennyire helytálló az okfejtésem? Mit gondoltok erről? Egy romantikus férfi tudja igazán megpendíteni egy ugyanilyen nő szívének a húrjait és jól játszani rajtuk?(Jaj, ez annyira szép, hogy mindjárt megkönnyezem :D)

2018. ápr. 18. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én sem azt látom, ami a kérdésben van leírva. Sőt, sokszor látom azt, hogy az érzékeny lányok egy erős és domináns férfira vágynak.
2018. ápr. 19. 01:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen,de aki romantikus,az hajlamos(abb) elfogultnak lenni a párjával,még ha egy hímsoviniszta paraszt is.Legalábbis ilyen típusú nőt inkább olyan pasikkal látok,akik nekem túl dominánsak,maradjunk ennyiben.
2018. ápr. 19. 06:21
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem el, hogy csak én találom eszméletlenül nyálasnak ezt a szívhúr dolgot. Pedig álmodozó vagyok, de ez már annyi cukor, hogy hányinger.
2018. ápr. 19. 06:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is ezt akartam írni, hogy ez az érzelmes romantikán messze túlmutat. Én romantikus típusú nő vagyok, a párom is az, de az "okfejtést" olvasva émelyegni kezdtem.

2018. ápr. 19. 07:29
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem. A kedves, érzelmes, romantikus férfiakhoz egy nő sem vonzódik.
2018. ápr. 19. 07:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ti romantikusnak mondjátok a teszetosza nyálgépeket. Határozott, magabiztos férfi is lehet romantikus, sőt.
2018. ápr. 19. 08:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nem romantika, hanem sűrű nyáltenger.
2018. ápr. 19. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!