Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű, hogy a ducik egymást találják meg?
Mivel általában a hasonló hasonlót vonzza. Egy duci nőnek hasonló életvitele van, mint egy duci srácnak.
Egy sportos egyén nem fog választani egy ducit párnak, mert a sportos egyén szeret mozogni, tudatosan táplálkozik, a duci pedig lusta mozogni, nem tudatosan étkezik.
Tehát ezek alapvető ellentétek, amik a későbbiekben komoly problémát jelenthetnek.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy amit a lustaságról és életmódról írsz, nettó általánosítás és marhaság.
Lehet, hogy általánosítás egy kicsit, de igaz.
"Én, mindig el voltam hízva. 176 centimhez, 53-56 kiló körül voltam."
Te hol vagy ezek alapján elhízva? Tudod te mi az elhízás? Ez: [link]
Az elhízás nem azonnal látszódik, hanem szépen fokozatosan. A mekis kajáknak meg egészségkárosító hatásai is vannak és azok az agyatlan tinik ezeket vagy tudják és akkor tudatosan lesz..rják, vagy nem tudják, bár ez nem mentesíti fel őket.
Sportos nő vagyok, nem aktívan sportolok, nincs kidolgozva a testem, de undorodnék egy elhízott férfitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!