Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Törvényszerű, hogy a ducik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvényszerű, hogy a ducik egymást találják meg?

Figyelt kérdés
Tehát egy duci, mackós srácokat miért csak a hasonló duci lányok találják meg?

2017. febr. 25. 13:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Mert a legtöbb duci lány azt gondolja, nincs joga szálkás testű adoniszokra ráhajtani, ezért meglátják a duci fiúkban is az értékeket.
2017. febr. 25. 13:26
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Es a duci sracoknak miert kell vekony baratno?
2017. febr. 25. 13:28
 3/14 anonim ***** válasza:
10%

Mivel általában a hasonló hasonlót vonzza. Egy duci nőnek hasonló életvitele van, mint egy duci srácnak.

Egy sportos egyén nem fog választani egy ducit párnak, mert a sportos egyén szeret mozogni, tudatosan táplálkozik, a duci pedig lusta mozogni, nem tudatosan étkezik.

Tehát ezek alapvető ellentétek, amik a későbbiekben komoly problémát jelenthetnek.

2017. febr. 25. 13:30
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Azért azt is tegyük hozzá, hogy amit a lustaságról és életmódról írsz, nettó általánosítás és marhaság.

2017. febr. 25. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Én, mindig el voltam hízva. 176 centimhez, 53-56 kiló körül voltam. Ezért, csak a 160 centi körüli, 60-70 kilós lányokat vettem észre. A többi, valahogy egyáltalán nem volt számomra látható.
2017. febr. 25. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
3# Ez mondjuk csak azokra igaz, akiknek tenyleg kidolgozott, sportos teste van. Ha beulsz egy mekibe, nem elhizott disznokat latsz mindenhol, a 80% vekony tini :D
2017. febr. 25. 13:55
 7/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én több olyan párt ismerek ahol az alkat eltérő sportos/normál alkatú pasi-molett nő, molett férfi-sportos/vékony nő.
2017. febr. 25. 14:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy általánosítás egy kicsit, de igaz.

"Én, mindig el voltam hízva. 176 centimhez, 53-56 kiló körül voltam."

Te hol vagy ezek alapján elhízva? Tudod te mi az elhízás? Ez: [link]

Az elhízás nem azonnal látszódik, hanem szépen fokozatosan. A mekis kajáknak meg egészségkárosító hatásai is vannak és azok az agyatlan tinik ezeket vagy tudják és akkor tudatosan lesz..rják, vagy nem tudják, bár ez nem mentesíti fel őket.

Sportos nő vagyok, nem aktívan sportolok, nincs kidolgozva a testem, de undorodnék egy elhízott férfitól.

2017. febr. 25. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Karcsú testű nő vagyok, a férjem erősebb alkatú, de nem a szétfolyós zsírpaca, hanem olyan izmos-tónusos, formás, de van egy kis pocak. Nem jár edzőterembe, de nem is tesped a kanapén.
2017. febr. 25. 14:27
 10/14 anonim ***** válasza:
2017. febr. 25. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!