Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő kétszer annyit keres, mint a férfi (170 nettó vs.320 nettó), akkor törvényszerű a szakítás 1-2 év után?
te a vegyész kérdező vagy?
szakadj már le a témától!
ki nem szarja le, mennyit keresel?
annyira sértő, h. azt feltételezed, minden nő a pénzre hajt.
és ha a csaj jobban keres, neked miért fájna?
ez annyira macsó hozzáállás.
2017-ben engedd már meg nekünk, nőknek, hogy jobban keressünk, ha olyan szakmánk van.
a nyavalygás helyett pedig vagy képezd át magad, vagy barátkozz meg a helyzeteddel.
Ha a férfi mindig ezen nyávog és a farka se áll fel, mert ez neki milyen megalázó, akkor igen.
A népi bölcsesség is úgy tartja, hogy suba a subához, guba a gubához.
Változó.
Nekem volt párom, aki sokkal többet keresett, mint én, nem szakításon törtem a fejem, hanem azon, hogy jobban keressek én is (meg is lett az eredménye, szóval nem a $ miatt mentünk szét).
De pl a családban volt olyan férfi, aki pár %-os különbségért is őrjöngött és minden téren bántotta a feleségét, mert nem tudta feldolgozni, hogy a feleség ha egy picivel is de sikeresebb.
hülye vagy, kérdező, sorry
ha szakít veled, nem a lóvé miatt, szerintem vannak gondok nálad azon kívül sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!