Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mamahotel,40 éves kor a vízválasztó?
A már megszokott sablon mellé azt elfelejtették hozzátenni, hogy például még a kormánypárti híroldalak szerint is 30-40 év hiteltörlesztés után (tehát nyugdíjaskorra!!!) lesz azoknak lakásuk, akiknek hitelt kellett felvenniük.
Mert ugye van gazdag 10%, a hitelfelvevők 15-20%, és a maradék, akik majd a nagyszülők/szülők ingatlanjának megöröklése után (már ha egyáltalán el lehet adni) kezdhetnek önálló életet, mert a vidéki 150 000-es álombérből (mert vidéken a valódi, medián, bér az kb 120 körül van) sokra nem lehet vinni. Maximum bérel egy szobát/kisebb lakást, ahol nyomorog.
Ez persze az időseknek sem jó, hiszen ők is tudják, hogy a család a házukra ácsingózik. Borzasztó ez az egész.
Magyarországon az embereknek akkor lesz lakásuk, amikor a szüleik/nagyszüleik meghalnak, mert a saját tulajdonú ingatlanok száma elképesztően magas, szinte mindenkinek van lakása, a gyerekek száma pedig alacsony. Több a felmenő, mint a leszármazott.
Mi a húgommal úgy vagyunk ketten, hogy a szüleink is mindketten egykék (vagyis a nagyszülők is csak az egyetlen gyerekükre hagyják majd), szóval majd egyszer (remélem minél később) kva sok ingatlant fogunk örökölni.
Hülyeség, Magyarországon tök könnyű ingatlanhoz jutni.
Rakás ismerősöm vett is.
8:
Budapest?
Én egy 80 ezres városban születtem, de aztán egy 150 ezres városba mentem egyetemre, aztán pedig dolgozni felköltöztem Budapestre. Miért két-három utcáról beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!