Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyire igaz, hogy egy előnytelenebb külsejű
srác, férfi jobban tiszteli a nőket és ha van
barátnője, jobban megbecsüli, mint egy Adonisz?
Figyelt kérdés
Nyilván egy ilyen pasi sokkal nehezebben jut nőhöz, kvázi vért kell izzadnia ahhoz is, hogy szóba álljanak vele. Viszont ha nagy nehezen végre összejön neki egy barátnő, teljes szívéből szereti, tiszteli és becsüli - legalábbis a józan eszünkkel ezt gondolnánk, ez volna a logikus. A körülrajongott, szuperjóképű lovagok viszont sok esetben képtelenek lecövekelni, a népszerűségük okán az aktuális kapcsolatukat nem veszik elég komolyan, rosszul tűrik a béklyókat, a bekorlátozást, hajtja őket a vérük. Persze mindezek csak előítéletek, de tudjuk: azoknak mindig van alapjuk.
Nektek mi a tapasztalatotok ezügyben? Egy előnytelenebb külsejű férfi sokkal inkább a tenyerén tudja hordozni a párját? És úgy általánosságban is jobban tisztelik a nőket, udvariasabbak, figyelmesebbek velük? Mennyire igazak ezek a sztereotípiák?
Semennyire nem igaz. :D Én is feltételeztem régebben ilyesmit, de a tapasztalataim erre rácáfoltak. A tisztesség belülről jön.
2018. ápr. 14. 18:51
12/17 anonim válasza:
Ha valaki csak a lehetőség hiánya miatt nem csal meg, az attól még nem hűséges, és nem becsül meg jobban. Az a tapasztalatom, hogy nem számít, hogy valaki Adonisz vagy előnytelen, ha hűtlen típus, akkor meg fog csalni és nem fog megbecsülni.
2018. ápr. 14. 19:23
13/17 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Ugyanolyan ostoba általánosítás, mint a minden férfi disznó, vagy a minden nő k..rva, aki rövid szoknyában jár.
2018. ápr. 14. 20:50
14/17 anonim válasza:
Ez phaszság. Én pl. nem vagyok előnytelen külsejű, mégis tisztelem a nőket, és megbecsülöm a barátnőmet legalább annyira, mint bárki más.
2018. ápr. 23. 08:12
15/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy ti a megbecsules alatt, csak a megcsalas hianyat, a tiszteletteljes, kedves viselkedest ertitek. Pedig az igazi megbecsules ott kezdodik, hogy ugyanugy elvegzi a hazimunka, fozes ra eso reszet, mint a no. En azonban meg ilyet nem lattam, pedig mar jonehany evet leeltem, some parkapcsolatba, hazassagba belelattam. Megis mindenhol a no dolgozott tobbet, vagyis nem volt megbecsulve. Ahol a ferfi tobb penzt keresett, es ebbol a nonek is jutott valamilyen formaban, ott mondhatjuk, hogy nem tortent kihasznalas, es meg volt becsulve az "asszony", de ez nincs mindenhol igy. Van, hogy eleve a no keres tobbet, megis o dolgozik otthon tobbet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!