Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi alapján gondoljátok ezt így?
Akik így gondolkodnak azok nem férfiak...frusztrált kis senkik, akik még egy nőt sem bírnak meghódítani, és a sikertelenségükért a nőket hibáztatják.
A férfiak azok egészen mások:)
Ezt már most meg is cáfolom. Én mindig tisztelem a nőket, addig míg nem bizonyítja az ellenkezőjét!
29F
Bocs, de ezt látom és ezt tapasztalom.
A 99% pedig nekem elég, hogy általánosítsak, ugyanis nem pont a maradék egy százalékot fogom egyenlő szintre hozni a többivel.
A legtöbb "normális" nőről pedig általában kiderül, hogy olyasmi mint a 4-es válaszoló.
Egyébként gondolkodj már el, hogy ugyan miért lehet ez így gondolva ilyen sok férfi által? Mert megsúgok egy titkot, még a legkedvesebb, mindig bókoló, kissé nyomulós férfiak us ugyanúgy elhordják mindennek a csajokat csak épp pont a hátuk. Még azok a férfiak is akiket a négyes válaszoló úgy kiemelt.
És valóban nem itt rinyálnak, hanem sorban húzogatják meg a "normális értékrendű csajokat" akiknek mind azt mutatják, hogy ők az igaziak és ők csak komoly kapcsolatot akarnak meg keresik az igazit... Szóval nesze neked igazi férfi.
"Én ezt máshogy látom, ez nem általánosítás. "
Persze, ha te csinálod, akkor nem az :-)
Itt azért bőven vannak "utolsó szalmaszál" típusú pasik és inkább "gyűlöljék" a nőkét, mint akasszák fel magukat. Nekik kell egy kapaszkodó és a düh is az.
Meg vannak akik tényleg ilyen közegből jönnek, de azt sem értem téged miért bánt?
Békén kell őket hagyni. Ha eljön az ideje majd felnőnek/változtatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!