Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom azt, hogy manapság a szex/párkapcsolat olyan privilégium lett, mint üzemeltetni egy prémium autót?

Figyelt kérdés

Erről a cikkről jutott egyébként eszembe: [link]

És most nem is egy BMW-re gondolok, hanem egy jópár milliós nagyságrendű korrekt kocsira, amit egy 120-200 ezres fizetésű ember soha az életben nem engedhet meg magának. Márpedig ha a fizetéssel akarnám párhuzamba állítani a külsőmet, akkor legfeljebb csak a 80-100 ezer Ft-os éhbér jutna az eszembe. Alacsony és sovány (169/51) kisfiús alkatú huszonéves szűz pasi vagyok, siklószerű keskeny vállakkal és pedofilra hajazó arcvonásokkal ill oldalt ritkuló hajjal. Tök jók ezek a tudományos cikkek, hogy a szex hiánya így meg úgy tesz tönkre... Mintha sok ember csak önszántából választaná ezt a sorsot... Ezek a szexről szóló áltudományok kutatások is olyanok, mint a gazdagok megnyilvánulásai, akik nem értik, hogy sokan miért busszal járnak és miért nem kocsival. Szerintem sok embernek gőze sincs más kevésbé jó genetikai adottságokkal rendelkező pasi életéről és azt hiszik, ha ők bármilyen minőségű p****t megkaphatnak, akkor szimplán egy lúzer, idióta az, aki nem él nemi életet. Manapság már egy kevésbé előnyös külsejű pasinak is nehéz párkapcsolatban rendszeres nemi életet élnie, nemhogy egy alacsony/ronda pasinak. A jó szex mindig is genetikán/egzisztencián alapuló kiváltság volt és az is lesz. Ennek ellenére sokan még mindig azt gondolják, hogy olyan alapvető dolognak számít, mint a táplálkozás vagy a testmozgás.

2018. ápr. 12. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A legjobb kérdéseket mindig trollok írják. Hibátlan helyesírás, összefüggő szöveg és az önmagán való humorizálással tökéletes egyveleget alkot. Szeretek lehajolni az ilyen gyémántokért a "Tiz éves a parkapcsim, leheteke terches az elöváladikktol???" kérdések mocsarába.
2018. ápr. 12. 22:01
 12/12 János Gilján ***** válasza:

Tudod kérdező van egy barátom, aki NAGYON nem jóképű, van egy enyhe autizmusa, és annyira jól sem keres. 173 centi, tehát valamivel magasabb nálad, de nem sokkal.

Én azt gondoltam, hogy neki soha az életben nem lesz barátnője, de bebizonyította nekem, hogy kemény melóval bármi elérhető. Sok-sok éven keresztül folyamatosan kapta a nemeket és a lekoptatásokat, amikor végre egy lánynak ő is megtetszett. Most vannak együtt 3 éve és pár hónapja kérte meg a lány kezét.

Nekem az a tanulság a sztoriból, hogy:

1. Olyan lányt keress, aki hozzád passzol.

2. A csajkeresést nagyon keményen kell nyomni. Ha 30-szor elküldenek, akkor a 40-dik fog igent mondani.

Prüntyügni, mert sajnáltatni magadat persze könnyebb, ezt elhiszem, de ha a baltával faragott arcú és stílusú barátomnak sikerült,akkor bárkinek sikerülhet. Nem a genetikája hozott neki nőt, vagy a kisugárzása, hanem a kemény munkája, hogy 1000-szer is felállt a földről.

A kérdés, hogy te képes vagy-e ugyanerre kérdező. Rinyálni nem a férfiak szoktak, a nőknek viszont férfira van szükségük...

2018. ápr. 13. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!