Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért nézi le mindennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért nézi le mindennek szakítás után a férfit?

Figyelt kérdés
Ilyenkor már csúnya vagyok, de mégis megdugta ez a csúnya gyerek. :D Magukat járatják le ezzel.

2018. ápr. 11. 02:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
gondolom nem az eszéért voltál vele D:
2018. ápr. 11. 02:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Okos nő amúgy. :D
2018. ápr. 11. 02:06
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Keresoszavak tarhazat jol kimeritetted.
2018. ápr. 11. 02:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Megy a kérdéshez, nem?
2018. ápr. 11. 02:29
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
A fölényeskedés végett, "Lám, lealáztalak téged". Ilyenkor márcsak a győzedelmi póz kellene...
2018. ápr. 11. 05:09
 6/13 Noren1989 ***** válasza:
64%
Szerintem egyszerűen igy akarnak tovàbblendülni az "ennek se kellek, kidobott" èrzèsen. Nagyon sèrti àm ez a kicsi egojukat.
2018. ápr. 11. 06:39
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Ezt a férfiak is csinálják. Engem egyik exem mindenféle vidéki buta elmaradott p..chának elhordott, miközben azért jött össze velem, mert imádta, hogy okos vagyok. Csak hát mikor összevert, én pedig utána már nem akartam vele élni, jött a sértegetés, hogy hát amúgy s le kellenék, hiszen ostoba stb vagyok.

Egy másik exem soha nem mondott rólam csúnyát, szakítás után is istennő státuszban voltam nála, én viszont rájöttem, hogy sokkal rosszabb ember, mint én gondoltam (a lila ködtől nem láttam, és sok csúnya dolgot követett el ellenem). Nekem lett más hosszú idő után, ő meg csak hívogatott, zaklatott, és egyszer felvettem a telefont elmondani neki, hogy ne gondolja, hogy ő akkora férfi. Én ezért csináltam. Meg sokszor csalódik is az ember. Persze sértettség miatt is csinálják.

2018. ápr. 11. 07:08
 8/13 anonim ***** válasza:
*amúgy se
2018. ápr. 11. 07:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ha szakítok egy pasival akkor én már semmibe nem akarom nézni. Nem ment, ennyi...

Nem visszafelé kell nézelődni, hanem előre. Rendben vagyok magammal annyira, hogy tudjam azt, ha valakivel nem működik akkor elengedjem és éljem tovább az életem. Pár napig nehéz azután el kell kezdeni újra élni, a régit pedig végérvényesen elfelejteni.

2018. ápr. 11. 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért, amiért sok férfi is jön azzal, hogy "tök ronda vagy amúgy". ha egy csaj kikosarazza. Mert sok buta ember van, aki csak így tudja feldolgozni, hogy nem kell a másiknak, és magát tökéletesnek beállítani, ill. akkor könnyebb a "gyűsz", ha a másikat rosszabbnak állítják be.
2018. ápr. 11. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!