Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiúk/férfiak! Ti hogy fogadjátok el, hogy örökre egyedül fogtok maradni?
Én sokszor eléggé szomorú vagyok emiatt és olyankor nem tudom, hogy mit csináljak. És akkor a kedvemet is elveszi mindentől.
19F
A csúnya arc sem minden. Egyrészt nem is mindenki ugyanazt tartja csúnyának,másrészt meg annyi minden van még amit tehetsz,ott a haj,a szakáll,az ölötzködés,a személyiség..
Volt egy osztálytársam aki irtó csúnya volt,de pár éve rendbeszedte magát,kihangsúlyozta magán azt ami elfogadható,menő hajat csináltatott,és van is neki azóta barátnője is.
Sőt az én barátom is csúnyának érezte magát,csúfolták is sokat,de én beleszerettem,valahogy tetszett akkor is,nem tartottam csúnyának,csak tényleg előnytelenül hordta a haját,hülye ruhákat hordott. Elég nagy álla volt,szerinte, ami nagyon zavarta,ezért azt tanácsoltam,hogy növesszen egy kis szakállat,ami körvonalazza,öltözzön hozzá illően,levágatta haját,és ma már egy 10es pasinak felel meg,és önmagát sem tartja többé csúnyának.
23/n
#15 "Meg is hogy legyen önbizalma, önbecsülése, hatarozottsaga egy olyan férfinek, aki csak az elutasítását kapja, az olyan nőktől, akik tetszenek neki? A kudarcbol nem lesz semmi, ami előrébb vinni az embert. "
Öhm...péééldául ne a nőktől várd a visszaigazolást?! Karrier? Munka? Személyiségfejlesztés?
Nekem se tolták folyton a képembe hogy uu de szép vagy uu de tetszel,mégse ment el ettől az önbecsülésem,mert attól még rengeteg aspektusa van az életnek. Például addig sem kell a párkapcsolatokkal bajlódnod,gond nélkül felépítesz egy csodás karriert,gazdag leszel,sikeres,lesz önbizalmad,és már nem is izgat hogy mit gondolnak rólad a nők.
Aztán meg nekiláthatsz csajozni ha rendbe jöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!