Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda fiúk/férfiak! Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda fiúk/férfiak! Ti hogy fogadjátok el, hogy örökre egyedül fogtok maradni?

Figyelt kérdés

Én sokszor eléggé szomorú vagyok emiatt és olyankor nem tudom, hogy mit csináljak. És akkor a kedvemet is elveszi mindentől.

19F

2018. ápr. 10. 21:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha más nem, az 50-es éveitekben már nem fogtok rondának számítani, addigra ugyanis a jóképü férfiak is megcsúnyulnak.
2018. ápr. 11. 19:07
 12/24 anonim ***** válasza:
44%

jó tanács: sürgősen ki kellene verni a fejetekből a hülyeséget! Ilyen hozzáállással soha nem lesz barátnő, ebbe nem beletörődni kell, hanem változtatni!

Amíg saját magadat sem szereted hogy várod el hogy bárki is szeressen? Ezzel a dumával, hogy "egyedül maradok" egyedül is maradsz!

Próbálkozni kell olyan ez mint egy vizsga....megbuksz elsőnek Mit csinálsz? Felülvizsgálsz! Mit csinálhatnék jobban? Hol rontottam el? Jobban felkészülsz és megint megpróbálod...előbb-utóbb a vizsgán átmész!

Na dettó csajoknál....nem picsogni kell kikosarazásnál -amúgy legtöbb esetben ez is "önbizalom szonda, mennyire vagy tökös - csak ugye ehhez kellene vágni a jeleket, hogy a csaj mit érez, mert nem az számít amit mondd hanem ahogy viselkedik...na de tegyük fel elküld a.....

Egyrészt még rengeteg nő van, azért mert nem élt a lehetőséggel az a csaj baja...ne megy már le kutyába...milyen férfi vagy te?

Választasz másik nőt....és annál másképp próbálkozol...aztán kitapasztalod mi a nyerő....

de ha csak picsogtok....otthon ültök és lemondtok az egyedül a ti felelősségetek....nem a nőké!

Aki nem kitartó, nem határozott, nincs önbizalma...háááát

nem véletlen a mondás: erős életben marad, gyenge elpusztul....

2018. ápr. 13. 09:38
 13/24 anonim ***** válasza:
31%

12-es:

Én nem vagyok csúnya, se kövér, se szegény, mégse kell senkinek sem. :)

Elvileg megvan mindenem, ami kell, de a nők mindig utáltak vagy levegőnek néztek. :D De xarok rá és inkább leszek remete, mint, hogy kibaxak egy csomó pénzt is időt egy bizonytalan/reménytelen ügy érdekében. :) Nem ér annyit egyetlen nő sem, hogy a kisujjamat is felemeljem értük. :D 40f

2018. ápr. 13. 10:55
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem létezik ronda...csúnya nő ill férfi..

Előbb-utobb mindenki megtalálja a magának való part......mindenki olyan, amilyen.....mindenkiben van valami szép , kívánatos vagy szexi...

vagy olyat tud az ágyban vagy az életben ami felülmúlja a többi embert és ez által elsobsget élvez mindenben. Pl szex...

Elég ennyi gondolat??!!::)) f.

2018. ápr. 13. 11:05
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Meg is hogy legyen önbizalma, önbecsülése, hatarozottsaga egy olyan férfinek, aki csak az elutasítását kapja, az olyan nőktől, akik tetszenek neki? A kudarcbol nem lesz semmi, ami előrébb vinni az embert.

Akinek még Ő tetszik, az neki nem. Pont ugyanolyan helyzet mint az előző.....30/f

2018. ápr. 13. 19:33
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

Előző, azt viszont nem értem, hogy minek kell ennyire válogatósnak lenni? Mi az, hogy nem tetszik a nő? És mégis miért nem?

Ha a nő nem büdös, nincs izzadságszaga, szájszaga, stb., nem nagyon dagadt, nem iszik, nem dohányzik, akkor mi a jóistenért nem lehet elfogadni, és szeretni? Mi kell még ahhoz, hogy megfeleljen nektek, mint barátnő? Nem kéne túlzottan igényesnek lenni...

2018. ápr. 13. 19:49
 17/24 A kérdező kommentje:

12-es:

És mégis meddig kellene próbálkoznom? Eddig még egy olyan lányt/nőt nem láttam volna, akiknek tetszett volna a külsőm. De olyat, akinek nem, elég sokat. Most akkor az utcán minden egyes lánynál be kellene próbálkoznom?

2018. ápr. 13. 21:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, nem éri meg. Xard le a nőket, én is eljutottam idáig, de már 40 vagyok. :) Ha nem megy, ne erőltesd. F
2018. ápr. 15. 23:33
 19/24 anonim ***** válasza:
nem ronda vagy, BÉKA SEGGE ALATT VAN AZ ÖNÉRTÉKELÉSED és még picsogsz is mint egy nő!!
2018. ápr. 20. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:

Az egy nagy baromság, hogy mindenki megtalálja a párját, csak idő kell neki. Ebben már sokan elvéreztek! Sőt, a párok nagyrésze vagy elvált, vagy rossz kapcsolatban szenved.

El kell fogadni, hogy a nők döntenek. Még akkor is ha egy kifejezetten alfahímről beszélünk. Ha egy nő elutasít, akkor ott vége a dolognak. Na és itt jön be a jóképű férfi előnye. Őket nem utasítják el, sőt. Nekik nem kell küzdeni, szenvedni. Tapasztalat. A haveri körömben volt egy kifejezetten jóképű srác, viszont szellemileg nem volt egy nagy durranás. Nos, állandóan rajta csüngtek a lányok, nekünk esélyünk sem volt, pedig 100X értékesebbek voltunk mint ember, és a külsőnk is átlagosnak számított.

Egy idő múlva le is mondtam a csajozásról, mivel 100%-ban kudarc volt. Pedig nem volt magasra téve a léc, a stílusom is barátságos volt, sportoltam, egyetemet végeztem.

Aztán elhatároztam hogy ennek semmi értelme, elkezdtem magammal foglalkozni, felépítettem egy kis vállalkozást, házat vettem, van autóm, nincs hitelem, élhetek az álmaimnak és mint ember sikeresnek tartom magam. Több lábon állok, nincsenek anyagi gondjaim, elvileg egy tökéletes parti lehetnék, de már én mondok nemet a kapcsolatra. Magam körül lepusztult, egymás vérét szívó párokat látok. Jaaa, és a jóképű barátom azóta elvált, és Németországba egy csirketelepen dolgozik. Hát a sors valahol igazságot tett, van ahol nagykanállal ad, van ahol bőkézzel elvesz... mondjuk nem örülök neki, nem vagyok kárörvendő.

Tehát kedves Hölgyek, lányok! Van egy 39 éves átlagos külsejű férfi, aki megteremtett egy biztos alapokon nyugvó egzisztenciát, boldog életet a segítségetekkel. Nélkületek ez tutira nem jött volna össze!

Apropó, az alapítványom által támogatott személyek is köszönik szépen! :)

Az embereknek nem párkapcsolatra van szükségük az életben, hanem társakra. Nagy különbség! Hát igen, nagyszerű emberek a társaim is. :)

2018. ápr. 20. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!