Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a személyiségzavaros lányok? Kezdenétek ilyennel? 22L
Persze, minden vágyam egy agyament nő. :D Bár már megszoktam, hogy a legtöbb nő minimum kaotikus... Mindenesetre sok sikert, és keress magadnak egy mazochista pasit, náluk volna esélyed. vagy kezeltesd magad, nincs jobb ötletem.
Én kicsi korom óta menedzselem magam lelkileg és szellemileg, pedig nehéz gyerekkorom volt, mégis sikeresen tettem és teszem.
Akinek viszont nincs érzéke ehhez, az meg keressen magának pszichológust. Ha nem akarsz tovább szenvedni, se másnak szenvedést okozni.
Keresd a lelki OKOKAT, és azt igyekezz megérteni. Így esélyesen elmúlik a következmény azaz a tünetegyüttes.
A személyiségzavarok (personopathia, personality disorder) gyakran látott kórképek a gyakorlatban. A probléma gyakori, a felnőtt hazai lakosság kb. 10 százalékának, a családorvosukhoz fordulók 20 százalékának, a pszichiátriai osztályos betegeknél pedig kb. 30-40 százaléknak van valamilyen fokú és jellegű, diagnosztizálható személyiségzavara. Elég sokan vannak, szenvednek ilyen és hasonlo problémákkal, ezt nem tudtam. ::((
A személyiség, mint kifejezés arra utal, ahogyan az egyén önmagát és környezetét látja, értékeli, ahogyan kezeli a körülötte zajló eseményeket.
Bocsi, hogy be masoltam ezeket, én megpróbálnek segíteni rajta, ha ő is akarja persze, bár a legutóbbi kapcsolatomban is fura volt a csaj, nem voltunk ugyan azon a hullámhosszon...
De van ra mód hogy javuljon az allapotod, dok sikert...
A válaszom. IGEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!